logo
Немає у наявності
Артикул
MP-RWT

Двофазний тонер з екстрактом троянди Medi-Peel Rose Water Bio Ampoule Toner

Двофазний тонер з екстрактом троянди Medi-Peel Rose Water Bio Ampoule Toner 2 5 5 1

Цей двофазний тонер на 90% складається з екстрактів троянд різних видів. Він ефективно бореться з першими віковими змінами, зволожує та заспокоює шкіру. Повертає їй пружність, сяйво, здоровий вигляд та еластичність.

Special Price 699,00 ₴ Regular Price 899,00 ₴
Об’єм
500 мл.

Тонер отримав назву двофазний через те, що він складається з рожевої води (що вирівнює та освітлює шкіру) та рожевого масла (зволожуючого, живлячого, відновлюючого дерму). Цей продукт чудово підійде сухій, зневодненій, тьмяній шкірі обличчя, для якої характерні регулярні запалення. В результаті регулярного застосування ви отримаєте доглянуте, шовковисте, свіже личко.

Купити корейський тонер для обличчя Medi Peel з трояндою

Інтенсивне зволоження, яке досягається при використанні тонера, досягається за рахунок наявності у складі комплексу 8 гіалуронових кислот, які сприяють збереженню вологи у всіх шарах шкіри тривалий час.

Medi Peel Rose Water Bio Ampoule Toner

Комплекс із шести пептидів запускають вироблення колагену та еластину природним шляхом, а це сприяє активному відновленню клітин, зменшенню виразності зморшок, підвищенню пружності. Такого результату вдається досягти завдяки здатності пептидів проникати у найглибші шари епідермісу. Пептидний комплекс дозволяє зробити вашу шкіру сяючою, свіжою, відпочившою і молодшою.

Спосіб використання тонера для обличчя з рожевим маслом Medi-Peel:

Medi Peel Rose Water Bio Ampoule Toner

Умийтеся. Після цього ватним диском або кінчиками пальців нанести тонер на всю поверхню обличчя, уникаючи області біля очей. Потім легко поплескує по шкірі до повного вбирання. Перед застосуванням ретельно струсіть флакон.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
500 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Заспокійливе
To Top