logo
Немає у наявності
Артикул
AmpN-HSA

Гіалуронова сироватка Ample:N Hyaluron Shot Ampoule

Гіалуронова сироватка Ample:N Hyaluron Shot Ampoule 1 5 5 1

Заради краси обличчя та ідеальної шкіри жінки готові на будь-які жертви – ін'єкції, ліфтинги, мезотерапія та навіть пластична хірургія! Забудьте про ці маніпуляції та відновіть природну красу безболісним, але не менш ефективним способом – за допомогою гіалуронової сироватки-концентрату для обличчя Ample N Hyaluron Shot Ampoule.

Special Price 575,00 ₴ Regular Price 775,00 ₴
Об’єм
100 мл.

Відомий корейський бренд кинув виклик косметологам, створивши унікальний продукт за запатентованою технологією Micro Derma-Shot, що стискає молекули для швидкого проникнення в найглибші шари дерми і виготовлений із найчистіших компонентів із системою фільтрації PRE Filter.

Унікальні характеристики

Гіалуронова кислота - головна складова молодої, з необхідним рівнем вологи в клітинах, сяючої шкіри, і в кожній краплі есенції Ample:N Hyaluron Shot Ampoule міститься її концентрат, посилений комплексом керамідів, пептидів та ксилітовим комплексом. Їхня взаємодія забезпечує всебічний догляд як для молодої, так і зрілої шкіри, схильної до сухості та лущення.

Склад не просто зволожує та живить, він також коригує овал обличчя, роблячи глибокі зморшки менш помітними, а дрібні повністю розгладжуючи, запобігає пігментації та освітлює вже наявну при необхідності, заспокоює та вирівнює тон. Витяжка з фіалки триколірної має антиоксидантний ефект, активно борючись із запальними процесами та пригнічуючи розростання їх на клітинному рівні.

Кілька крапель сироватки Ample N Hyaluron Shot Ampoule, розтерті в долонях і нанесені на очищену шкіру, зроблять її оксамитовою, з ідеальним тоном і легким сяйвом.

Замовте у 2 кліки

Забезпечте своїй шкірі догляд, який можна порівняти з походом у салон краси не виходячи з дому! Мультибрендовий магазин косметики пропонує оформити замовлення он-лайн та купити корейську сироватку з гіалуроновою кислотою Ample:N Hyaluron Shot Ampoule за зниженою ціною на час дії акції! Ми відправляємо товар того ж дня, а значить Ви максимально швидко отримаєте чудо-засіб і насолоджуватиметеся своїм відображенням у дзеркалі!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям
To Top