logo
Немає у наявності
Артикул
Heim-CBb-5-5

Гідрофільний бальзам Heimish All Clean Balm 5 мл.

Мініатюра корейського очищувального бальзаму Heimish All Clean Balm 5 мл. дбайливо видаляє залишки косметики, забруднення та надлишки жиру. Маючи тверду текстуру, засіб тане при потраплянні на шкіру і контакті з водою, приймаючи масляну консистенцію, що швидко змивається. Після застосування не виникає відчуття стягнутості та сухості шкірного покриву, який набуває блиску та гладкості.

Special Price 35,00 ₴ Regular Price 50,00 ₴
Об’єм
5 мл.

Основні діючі компоненти

Очищаючий бальзам Heimish All Clean Balm містить величезну кількість рослинних інгредієнтів, що приносять користь шкірі:

  • масло ши, кокоса, лаванди, евкаліпта та інші, забезпечують насичення шкіри вітамінами, захищають від негативного впливу вільних радикалів, омолоджують, зволожують, надають регенеруючу, протизапальну, дезінфікуючу та загоювальну дію. Сприяють покращенню кольору обличчя, звужують розширені пори, заспокоюють, перешкоджають появі акне та борються з іншими недоліками шкірного покриву;
  • витяжки з лайма, жасмину, лілії, та троянди збагачують шкіру корисними мікроелементами та вітамінами, зміцнюють стінки судин, нормалізують вироблення підшкірного жиру, тонізують, пом'якшують, знімають набряки, перешкоджають фотостарінню, заспокоюють, відбілюють наповнюючи шкіру енергією та силою;
  • екстракти грейпфрута та апельсина контролюють вироблення себуму, очищають пори, роблять тон шкіри світлішим, борються з пігментацією та виступають у ролі антисептика.

Очищаючий бальзам Heimish All Clean Balm не містить у складі парабенів, запобігає появі чорних точок та не закупорює пори. Засіб ідеально підходить для різних видів шкіри, підлаштовуючись під індивідуальні потреби того чи іншого типу.

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити мініатюру Heimish All Clean Balm 5мл. у Києві та Україні за оптимальною ціною, з урахуванням швидкої доставки додому.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
гідрофільний бальзам
Об'єм
5 мл.
To Top