logo
Немає у наявності
Артикул
SBM-SMPCCM

Глиняна маска з чаєм матча Some By Mi Super Matcha Pore Clean Clay Mask

Special Price 629,00 ₴ Regular Price 829,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Найкраще для тебе!

З появою на нашому ринку товарів цього відомого та гучного азіатського бренду відчути свободу від засобів маскування, шарів коректорів та консилерів змогли власниці проблемної шкіри. Основне завдання маски Some By Mi Super Matcha Pore Clean Clay Mask — вилікувати, а чи не замаскувати дефекти. А натуральні компоненти, зібрані в потрібній концентрації, мають статус безпечних, а значить навіть найсприйнятливіша і найреактивніша дерма в повній безпеці. У 100-грамовій баночці з пластику, що переробляється, — унікальний шанс забути про всі муки і стреси, пов'язані з недосконалостями дерми.

Superfood – супер результат!

Корейська маска Some By Mi Super Matcha Pore Clean Clay Mask працює за рахунок цілющих властивостей глини – багатофункціонального природного рятівника від шкірних проблем. Вона ж забезпечує надійне зчеплення з дермою, щоб усі допоміжні агенти проникли якнайглибше і розпочали реконструкцію епідермісу.

Органічна добавка пудри чаю матча – це готовий набір антиоксидантів, амінокислот та вітамінів. Чинить делікатну відлущуючу дію, поліруючи за собою кожну ділянку. Як результат — рівний рельєф та здоровий колір обличчя.

Антибактеріальні та загоювальні властивості центели купують запалення в тканинах, формують імунітет проти патогенних організмів та стимулюють регенерацію, особливо після нашестя підліткового акне, гормональних прищів, куперозу, неконтрольованих висипань. Чайне дерево – антибіотик, що вбирає себум і затягує пори, перед цим провівши там тотальне чищення. Анестетик алантоїн – ворог чорних крапок і борець з радикалами, а ось порошок пагонів і кори колишньої верби – концентрат знезаражувальної, підсушуючої і знімаючої набряк із запалених місць саліцилової кислоти.

Поки що в наявності!

Наш магазин корейської косметики New Skin запустив круту акцію – купити Some By Mi Super Match Pore Clean Clay Mask вигідно саме зараз! Запаси на складі зникають швидко, але ще є шанс замовити розроблений експертами засіб з відмінними відгуками, гарантією якості та доставкою по Києву та Україні без затримок!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Очищення, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top