logo
Немає у наявності
Артикул
Csrx-CCP

Ензимна пудра для вмивання Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

Ензимна пудра для вмивання Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder 1 5 5 1

Бажаєте щоб домашній догляд став ефектнішим і в рази безпечнішим за салонний? Тоді Вам просто потрібна пудра для вмивання з ензимами від відомого корейського бренду Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder — особливо це стосується власниць проблемної шкіри, схильної до зайвої жирності та раптової появи камедонів..

Special Price 480,00 ₴ Regular Price 680,00 ₴
Об’єм
30 шт. по 0.4 г.

А якщо Ви не прихильниця проводити по кілька годин перед дзеркалом за доглядовими процедурами, то такий прискорений спосіб позбавиться від забруднень, залишків косметики і відмерлих клітин не повинен залишитися без Вашої уваги. Процедура проходить максимально делікатно - в структурі немає жорстких, дряпаючих частинок і хімічних сполук, що роз'їдають, а значить навіть чутлива дерма збереже свою цілісність.

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

Використовуємо правильно

Інноваційна технологія очищення Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder за допомогою ензимів полягає в тому, що обличчя не потрібно терти протягом тривалого часу, зчищаючи не тільки ороговілий, але і живий захисний шар. Невелика кількість засобу висипають на долоню, додають трохи води і змішують до стану густої кашки, що шипить. Цю масу наносять круговими рухами, масажують кілька хвилин і змивають. Відразу стануть помітні зміни на краще — шкіра помітно посвіжіла, набула рівного відтінку, шрами від акне стали менш помітними.

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

Компонент протеазу регулює роботу сальних залоз, матуючи некрасиво блискучі ділянки та налагоджує гідроліпідний обмін у клітинах. Азіатська центелла стимулює оновлення клітин та тонізує фіброволокна для більшої еластичності, заспокоює роздратування, знімає почервоніння та набряклість. Формула Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder пом'якшує воду, приводячи ph-баланс в норму і зволожуючи дерму, щоб її зовнішній вигляд привертав увагу і виглядав бездоганно навіть при яскравому денному світлі.

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

New Skin за красу!

Наш інтернет-магазин корейської косметики не ставить за мету просто продати - ми хочемо кожній дівчині дозволити виглядати гідно та доглянуто, відчути всю силу своєї привабливості та забути про комплекси, пов'язані з недосконалістю шкіри! Просто зараз ми пропонуємо купити корейську ензимну пудру для вмивання Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder за зниженою вартістю та з доставкою в будь-яку точку України та Києва!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
ензимна пудра
Об'єм
30 шт. по 0.4 г.
Призначення
Очищення, Відлущування, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top