logo

Відбілюючий крем - CUSkin - Проблемна

Відбілюючий крем для обличчя з Кореї ефективно впорається із завданням освітлення шкіри. Всі товари з нашого каталогу 100% оригінал та мають сертифікати якості.

Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Майбутнє – сьогодні

Мережа відомих корейських клінік Close Up у 2004 році змінила свій формат та уявлення про найвідоміші косметичні процедури, впровадивши в роботу свій власний бренд CU Skin. Науковий підхід, штат найкращих фахівців — від хіміків до дерматологів, особисті лабораторії та бажання створити інноваційну колекцію засобів догляду за шкірою дозволили створити косметику майбутнього, яка спочатку була доступна лише клієнтам клініки. Оцінивши результат, чудову взаємодію з дермою і попит, було прийнято рішення вивести продукцію "в люди" і показати всьому світу, яким повинен бути правильний, адаптований під сучасний ритм життя і агресію з боку зовнішніх факторів, догляд і турбота про своє обличчя і тіло. Вас здивує склад – генії компанії розробили унікальні компоненти, які не зустрінеш в інших брендах. Якщо ви готові перезавантажити свою шкіру за допомогою вітаміну U, технології інкапсулювання та глобального комплексу L50 — то настав час познайомитися з ними ближче, зробити рішучий крок до змін і купити косметику cuskin!

"Відкриття" для Вашої шкіри

Ця компанія не любить гучних рекламних акцій — нескінченне кохання та довіра з боку клієнтів говорять набагато краще. Новий ступінь догляду стає доступним кожному, а щоб охопити всі проблеми шкіри, створені спеціальні лінійки:

  • clean up – для продовження результату, відновлення та загоєння шкіри після проведення шліфування чищення, лазерної епіляції та інших травматичних процедур, але вже в домашніх умовах. Блокатор запалення в клітинах цей чарівний вітамін U — антигістамін, активатор регенерації і будівельник шкірного матриксу;
  • cu:Nature – особливий комплекс засобів для старіючої дерми, який поставить час на паузу і швидко розгладить зморшки, повернувши пружність, свіжість та сяйво;
  • Dr. Solution – система мікрокапсулювання активних агентів дозволяє їм проникати в найглибші шари, розчиняючись і миттєво знаходячи ослаблені зони. Ця серія підходить і для чоловіків – бажання cuskin купити тепер з'явиться і у сильної статі;
  • U — лінійка, що стала феєричним стартом до Олімпу космоцевтики. Потужний anti-age догляд з коктейлем з вітаміну U, пептидів, штучного аналогу зміїної отрути syn-ake та гіалурону впорається з мімічними, глибокими зморшками та гусячими лапками.

Ви гідні кращого!

І наша команда інтернет-магазину New Skin знає про це – тому ми не зупиняємось на досягнутому та відбираємо для Вас сенсаційні новинки, тестуємо на собі та переконавшись у чудовому результаті пропонуємо Вам. Засоби професійного бренду Cu Skin купити тепер можна і у нас! Це чудова можливість подарувати своїй шкірі той догляд, який вона заслужила! Ми працюємо лише з оригіналами, адже наша аудиторія — наша сім'я, і якість для нас — понад усе, і ім'я йому cuskin!

Відбілюючий корейський крем

Кореянки славляться бездоганно рівним тоном шкіри, яка виглядає немов фарфор – жодних пігментних цяток, ластовиння чи засмаги. Багато в чому це обумовлено традиціями, що історично склалися, адже в Кореї світла порцелянова шкіра багато століть вважається ознакою аристократичного походження. Усунути видимі вади шкірного покриву допомагає спеціальний корейський відбілюючий крем для обличчя, який ефективно справляється з ластовинням і пігментними плямами.

відбілюючий крем для обличчя з Кореї

Такий засіб для догляду особливо актуально влітку, коли активізується вироблення меланіну. Під впливом сонця світлошкірі люди покриваються ластовинням, а смагляві набувають інтенсивної і не завжди рівномірної засмаги. Уникнути таких проблем допоможе крем для обличчя з Кореї.

Корейська косметика – відбілюючий крем для обличчя та його особливості

Ефективність, якою славиться практично будь-який відбілюючий крем для обличчя з Кореї, обумовлена особливим складом. Специфічні компоненти допомагають боротися з проявами пігментації:

  • Арбутин – пом'якшує та освітлює шкірний покрив, не пригнічуючи при цьому клітини дерми. Даний компонент повністю безпечний, так як видобувається з рослин (чорниці, листя мучниці тощо);
  • Бета-каротин – гальмує вироблення меланіну, завдяки чому шкіра стає більш рівномірним та світлим відтінком;
  • Гліколієва кислота – активізує регенеративні процеси та має дбайливу освітлювальну дію;
  • Ніацинамід (вітамін В3) – вирівнює відтінок, усуває сліди від постакне та почервоніння.

Також корейський крем для обличчя, що відбілює, зазвичай містить багато натуральних компонентів, серед яких екстракти лимона, томату, кори білої верби, лотоса, деревію і безлічі інших речовин, що мають виражений освітлювальний ефект.

Де купити корейський відбілюючий крем для обличчя в Україні?

Косметика, яка допомагає кореянкам виглядати бездоганно у будь-якому віці, тепер доступна і для українських красунь. В інтернет-магазині «New Skin» ви можете замовити якісний оригінальний освітлювальний корейський крем – в асортименті представлена ​​широка лінійка продуктів з унікальними складами. Правильно підібрати корейський крем для відбілювання шкіри обличчя вам допоможуть консультанти магазину, які добре розуміються на особливостях косметики з Кореї. New Skin гарантує покупцям вигідні ціни на весь асортимент і швидку доставку замовлень по Україні.

To Top