logo

Відбілюючий крем - Manyo - Проблемна

Відбілюючий крем для обличчя з Кореї ефективно впорається із завданням освітлення шкіри. Всі товари з нашого каталогу 100% оригінал та мають сертифікати якості.

Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Тільки-но з'явившись на ринку корейської косметики компанія Manyo Factory голосно заявила про себе не лише презентацією продукції, а й швидко оціненою покупцями якістю. Виробники правильно зрозуміли переваги сучасної дерми – їй потрібен натуральний, лікувальний та ефективний догляд. Накопичивши за роки неправильно підібраних засобів алергени глибоко в епітеліальних шарах, шкіра почала вередувати, тьмяніти, роздратовано реагувати на маски та креми, категорично відкидаючи хімічні та штучні компоненти.

Ретельно продуманий асортимент саме лікує та вирішує шкірні проблеми, а не просто маскує недоліки, заганяючи джерело їх появи в клітини. При регулярному використанні і правильно підібраному комплексі результат чудово здивує. Не дарма у 2018 році бренд скоротив свою назву до Manyo — чаклунка. Так, це Ваша особиста фея, здатна втілити мрії у реальність!

Із чарами по життю!

Саме такий девіз обирають дівчата та жінки після першого знайомства з косметикою фірми Маньо. Кожен продукт є ідеальним зразком органічної космецевтики. При цьому склад дбатиме про Вашу "безпечну" красу, а біорозкладна упаковка - про навколишній світ. У кожної лінійки своя зона відповідальності — чутлива зона під очима, шия і декольте, комплексна терапія, що оздоровлює або омолоджує, базовий догляд.

Особливу увагу приділили проблемній та надчутливій шкірі — адже вона більше потребує підтримки та своєчасного лікування. На початковому етапі акне, вугрі, лущення і нерівності проходять вже після першого курсу використання. У запущеному випадку для усунення шрамів, рубців, постакне та глибоких зморшок знадобиться багатофункціональне меню з різних продуктів – пілінги, сироватки, маски, креми, тонери або тоніки. В Маньо Фекторі також є сонцезахисна косметика та декоративна. Це той випадок, коли будь-який засіб унікальний і ідеальний, в ньому немає недоліків, як тепер і на Вашому обличчі!

Без ризику для Вас!

В інтернет-магазині мультибрендової косметики New Skin ідеологія — ми не просто консультанти та б'юті-експерти, а й психологи. Наша команда підбере товар не лише виходячи з озвучених Вами проблем, а й за станом душі! Продукція компанії Manyo підкорила наше серце — процес догляду розслаблює та переносить у дорогий косметологічний салон, після якого почуваєшся тієї самої леді на мільйон! Не відмовляйте собі у задоволенні – адже любов світу залежить від Вашого ставлення до себе! А ми раді кожному новому клієнту і безмежно вдячні за постійну довіру! Ми не змінюємо формату роботи — щоденні відправки та доставка по всій Україні все також залишаються нашими перевагами!

Відбілюючий корейський крем

Кореянки славляться бездоганно рівним тоном шкіри, яка виглядає немов фарфор – жодних пігментних цяток, ластовиння чи засмаги. Багато в чому це обумовлено традиціями, що історично склалися, адже в Кореї світла порцелянова шкіра багато століть вважається ознакою аристократичного походження. Усунути видимі вади шкірного покриву допомагає спеціальний корейський відбілюючий крем для обличчя, який ефективно справляється з ластовинням і пігментними плямами.

відбілюючий крем для обличчя з Кореї

Такий засіб для догляду особливо актуально влітку, коли активізується вироблення меланіну. Під впливом сонця світлошкірі люди покриваються ластовинням, а смагляві набувають інтенсивної і не завжди рівномірної засмаги. Уникнути таких проблем допоможе крем для обличчя з Кореї.

Корейська косметика – відбілюючий крем для обличчя та його особливості

Ефективність, якою славиться практично будь-який відбілюючий крем для обличчя з Кореї, обумовлена особливим складом. Специфічні компоненти допомагають боротися з проявами пігментації:

  • Арбутин – пом'якшує та освітлює шкірний покрив, не пригнічуючи при цьому клітини дерми. Даний компонент повністю безпечний, так як видобувається з рослин (чорниці, листя мучниці тощо);
  • Бета-каротин – гальмує вироблення меланіну, завдяки чому шкіра стає більш рівномірним та світлим відтінком;
  • Гліколієва кислота – активізує регенеративні процеси та має дбайливу освітлювальну дію;
  • Ніацинамід (вітамін В3) – вирівнює відтінок, усуває сліди від постакне та почервоніння.

Також корейський крем для обличчя, що відбілює, зазвичай містить багато натуральних компонентів, серед яких екстракти лимона, томату, кори білої верби, лотоса, деревію і безлічі інших речовин, що мають виражений освітлювальний ефект.

Де купити корейський відбілюючий крем для обличчя в Україні?

Косметика, яка допомагає кореянкам виглядати бездоганно у будь-якому віці, тепер доступна і для українських красунь. В інтернет-магазині «New Skin» ви можете замовити якісний оригінальний освітлювальний корейський крем – в асортименті представлена ​​широка лінійка продуктів з унікальними складами. Правильно підібрати корейський крем для відбілювання шкіри обличчя вам допоможуть консультанти магазину, які добре розуміються на особливостях косметики з Кореї. New Skin гарантує покупцям вигідні ціни на весь асортимент і швидку доставку замовлень по Україні.

To Top