logo
Немає у наявності
Артикул
Man-GEM

Міст-есенція з галактомісісом Manyo Galactomy Essence Mist

Проблемній шкірі необхідний особливий, розширений догляд - міст Manyo Galactomy Essence Mist стане правильним суперфудом для такої дерми.

Special Price 995,00 ₴ Regular Price 1 499,00 ₴

З цим товаром зазвичай купують

Особлива легка текстура не лягає плівкою, не заважає доступу кисню, неконфліктна з тональними засобами. Розпорошуючись за 10 сантиметрів від дерми, міст за секунди вбирається і відразу виводить матрикс у зону комфорту, де зволоження, живлення та оздоровлення відбувається в рівних частинах. У власній лабораторії бренду розроблялася формула, здатна змінити Ваше уявлення про космецевтику та довести – Ваша шкіра може стати досконалою у реальному часі, а не лише у мріях!

Все неможливе можливо!

Настав час перевірити цей факт на собі! І якщо Ви володарка проблемного типу шкіри, з мінливим характером - то зайва сухість, то неприємний жирний блиск, і все це доповнено підшкірним висипом, хворобливими запаленнями і чорними точками - саме час упорядковувати матрикс. Корейська косметика від прищів – міст Manyo Galactomy Essence Mist на водній основі з ультра дієвою формулою на основі оздоровлюючих агентів та органічних помічників позбавить слідів акне, гормональних висипань, пігментації, нерівностей тургору та тьмяності. Алоэ вера добре загоює, очищає поверхню від бактерій та шкідливих мікроорганізмів, заповнює нестачу вологи. Листя кипарису мають властивості природного антибіотика, підтримують судини в тонусі, стираючи куперозну сітку.

Галактомісіс заспокоює, прискорює оновлення клітин, робить рельєф рівним, а постакне менш помітним. Рожева вода освіжає, освітлює та пом'якшує, а чайне дерево та центелла регенерують, роблять захисний бар'єр міцним, зберігають еластичність, блокуючи вікові зміни. Сода працює в Т-зоні з підвищеним виробленням шкірного сала, вбираючи в себе надлишки та залишаючи матовий фініш. Кераміди у спреї Manyo Galactomy Essence Mist ущільнюють матрикс, запобігаючи в'ялості та появі глибоких зморшок, а ніацинамід надає профілактику розацеа, працюючи на клітинному рівні та покращуючи метаболізм.

З любов'ю до Вас!

Так, такий девіз ми в NewSkin вибрали для нашої дружної б'юті-сім'ї і з кожним клієнтом стаємо тільки кращими і сильнішими, адже Ви — наш стимул! Ми перевіряємо кожен продукт на оригінальність перш ніж надіслати його Вам, збираємо відгуки та виводимо ТОПові позиції, підбираючи до них нові акції! І зараз шанс купити екстрено зволожуючий міст Manyo Galactomy Essence Mist за найкращою ціною є і у Вас! Ви заповнюєте кошик та вказуєте адресу — ми доставляємо замовлення Україною з урахуванням Києва та областей, поповнюючи свою базу ще вдячним покупцем!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Розацеа, Запалення
Тип засобу
міст для обличчя
Призначення
Зволоження
To Top