logo
Немає у наявності
Артикул
SbM-ABPK

Набір для проблемної шкіри Some by Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle AC SOS Kit

Набір для проблемної шкіри Some by Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle AC SOS Kit 1 5 5 1

Цей набір повністю задовольняє потреби шкіри, схильної до запалень із підвищеною жирністю. У нього включена пінка для вмивання, тонік, сироватка для обличчя, і звичайно ж крем, що відновлює. Цих продуктів цілком достатньо для забезпечення повноцінного домашнього догляду. Всі вони сприяють оновленню верхнього епідермісу, регуляції кислотно-лужного балансу, відновленню ліпідного балансу, активному виробленню колагену та еластину, зволоженню та утриманню вологи в клітинах, зменшенню вираженості підвищеної пігментації. Після регулярного застосування обличчя набуває здорового зовнішнього вигляду та кольору.

Special Price 736,00 ₴ Regular Price 990,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

У сучасному світі з висипом вугрів все частіше зустрічаються не тільки підлітки, але вже й досить зрілі дівчата. На це багато причин: погана екологія, вживання шкідливих продуктів харчування, надлишок косметики. Тому ми представляємо вашій увазі чудовий набір космецевтики, яка має бути в арсеналі кожної представниці прекрасної статі, як «швидка допомога» для її шкіри.

Дана позиція складається з 4-х косметичних товарів маленького обсягу, спрямованих на боротьбу зі шкірними висипаннями різної природи та містять у своєму складі три типи кислот (AHA, ВНА та РНА). Їхні активні властивості спрямовані на зняття запалень, запобігання появі нових прищиків, прискорення загоєння всіх пошкоджень, ліквідацію слідів постакне.

Цей набір від аналогічних йому відрізняє унікальний склад: 3 типи кислотовмісних речовин, концентрат чайного дерева, витяжка з центелли та інші найцінніші компоненти для збереження молодості та краси шкіри.

Цей унікальний набір складається з:

  • Пінка для дбайливого вмивання обличчя та шиї від корейської компанії. Вона містить ефективні кислоти та чудодійну рослину центелу. Ідеально ліквідує забруднення будь-якої природи. Змиває омертвілі клітини, тобто бореться з лущенням. Делікатно полірує шкірний покрив та заспокоює його;
  • Тонік на базі кислот із вмістом олії чайного дерева від цього ж виробника. Цей продукт по праву вважається функціональним, тому що він працює відразу по трьох напрямках: видаляє забруднення, шкірне сало; делікатно відлущує, регенерує дерму, прибирає сліди постакне, підсушує прищики та інши недоліки, у тому числі розширені та забиті пори. Відмінно підійде для володарок будь-якого типу шкіри;
  • Сироватка для вирішення проблем схильної до висипання шкіри. Вона дозволяє одночасно прибирати відмерлі частки і запускати природне переродження дерми. З цією сироваткою будь-які прищики і запалення гояться в 2 рази швидше, а нові перестануть вас турбувати. До складу цього косметичного засобу входить 40 натуральних інгредієнтів, які сприяють оздоровленню всієї шкіри загалом;
  • Крем для відновлення з трьома видами кислот та концентратом центелли. Усуває симптоми акне, освітлює загальний тон обличчя, матує, усуває почервоніння.

Спосіб використання набору косметики:

Пінкою ретельно вмийте обличчя, потім ватним диском нанесіть тонер. Після його всмоктування кінчиками пальців нанесіть необхідну кількість сироватки, вбиваючи її всередину шкіри. Завершальний етап – це нанесення крему по масажним лініям обличчя.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
набір косметики
Об'єм
50 мл.
Призначення
Очищення, Відлущування, Заспокійливе, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top