logo
В наявності
Тільки 14 залишилося
Артикул
TL-OS+SLT

Нічна маска для губ Transparent Lab Overnight Soft + Smooth Lip Treatment

Губна маска Transparent Lab Overnight Soft + Smooth Lip Treatment з відновлюючим ефектом зволожує ніжну шкіру губ та відновлює їх початковий вигляд за рахунок керамідного комплексу та інших корисних компонентів. Це відмінний вибір для сухих і потрісканих губ, для тих, які роздратовані або лущиться. Крім того, засіб допомагає захистити їх від обвітрювання, пом'якшує, робить пружними та м'якими.

Special Price 741,00 ₴ Regular Price 956,00 ₴
Об’єм
15 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Компоненти для формули продукту

Щоб ефект від застосування Transparent Lab Overnight Soft + Smooth Lip Treatment був максимальним, були потрібні такі компоненти:

  • Гідрогенізована оливкова олія. Рятує від обвітрювання, попереджає виникнення сухої скоринки, глибоко живить та зволожує.
  • Інкапсульований гіалуронан. Поповнює вологою глибокі шари епідермісу, захищає губи від зневоднення, усуває проблему лущення та сухості.
  • Кокосова олія. Стане надійним захисником для шкіри губ навіть у мороз і дозволить надовго зберегти їх зволоженими та ніжними навпомацки.
  • Комплекс керамідів. Не тільки активно наповнюють губи енергією, але також випромінюють бар'єрні функції шкіри, глибоко зволожують, запобігають ризику зневоднення, знижують вплив шкідливих факторів ззовні.

У складі немає шкідливих речовин, а цей продукт не тестувався на тваринах.

Як користуватись і де знайти

Transparent Lab Overnight Soft + Smooth Lip Treatment добре підходить для щоденного використання. Ніжна текстура зручно наноситься та легко розподіляється, не має запаху. Її необхідно нанести щільним шаром на шкіру губ перед сном, а вже вранці – прибрати залишки продукту.

В магазині косметики NewSkin можна купити Transparent Lab Overnight Soft + Smooth Lip Treatment в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Іспанія
Тип шкіри
Всі типи
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість
Тип засобу
маска для губ
Об'єм
15 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне
To Top