logo
Немає у наявності
Артикул
CDB-Azel

Протизапальна сироватка Cos De BAHA AZ Azelaic Acid 10 serum

Протизапальна сироватка Cos De BAHA AZ Azelaic Acid 10 serum 3 5 5 1

Ця сироватка відноситься до лікувальних засобів для домашнього догляду за проблемною шкірою обличчя. Вона виготовлена на основі азелаїнової кислоти, яка бореться не лише із запаленнями, а й постакне, а також інших шрамів. При постійному використанні значно очистить шкіру від висипань і зробить її менш жирною.

Special Price 610,00 ₴ Regular Price 860,00 ₴
Об’єм
30 мл.

У цьому косметичному продукті не міститься вода. Замість неї виробники використовують сік алое, який чудово доглядає шкірний покрив, знезаражує його, зменшує запалення, що дуже часто виникають від застосування кислот.

Кислота азелаїнова чудово себе зарекомендувала, як результативний засіб для лікування вугрової висипки. Вона бореться із «поганими» мікроорганізмами, які є винуватцями 90% усіх висипань. Також цей компонент запускає процес оновлення дерми, прибирає клітини, що віджили, тобто відлущує їх. Це призводить до покращення кольору обличчя та ліквідації постакне та інших шрамів.

З моменту використання азеланінової кислоти ви можете бути абсолютно спокійні про свою шкіру – всі прищики заживуть і не залишать жодних слідів після себе.

Азеланін усуває й інші шкірні проблеми, такі як розацеа та купероз.

До складу цієї сироватки також входить водорозчинний вітамін В3 (ніацинамід), який робить шкіру більш стійкою до негативного впливу ззовні та чудово освітлює пігментацію.

Спосіб використання сироватки з азелаїновою кислотою

Очистити шкіру, нанести тонік, а потім невелику кількість сироватки рівномірно розподілити по всьому обличчю та шиї. Дочекатися повного поглинання. Не можна наносити перед виходом на вулицю у сонячний день.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Розацеа, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Відлущування, Заспокійливе, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне, Відбілювання
To Top