logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-3SHCMCS150ml

Шампунь для волосся з керамідами Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo 150 ml

Корейський шампунь для волосся Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo 150 ml затребуваний серед професійних перукарів. Завдяки спеціально підібраному складу, він не тільки дає волоссю дбайливе очищення, але також піклується про відновлення ослаблених або пошкоджених волосків, знижуючи їх ламкість.

Special Price 329,00 ₴ Regular Price 529,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Шампунь Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo 150 ml чудово підходить для комплексного догляду. Продукт дозволяє м'яко усувати роговий шар клітин, стимулює відновлювальні процеси, зміцнює волосяні фолікули, оберігає від випадання та розвитку грибка, що провокує виникнення лупи. Після його використання волосся стає насиченим силою і слухняним.

Компоненти у складі продукту

При розробці формули шампуню були використані:

  1. Алантоїн – виконує функцію інтенсивного зволоження, бере під контроль роботу сальних залоз, чинить протизапальну дію, а також знімає роздратування.
  2. Колаген – загоює, зволожує та зміцнює.
  3. Ментол – стимулює кровообіг і живить волосяні фолікули, стимулюючи зростання локонів.
  4. Саліцилова кислота – легко видаляє роговий шар зі шкіри голови, а також надлишки шкірного сала, дозволяє шкірі голови оновлюватися. Усуває сальні пробки та активно очищає епідерміс.
  5. Цераміди – насичують локони поживними речовинами, стимулюють регенерацію, роблять прядки міцнішими та шовковистішими.

Як правильно користуватися

Фахівці рекомендують використовувати Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo 150 ml для пересушеного або жирного, а також пошкодженого волосся.

Деяку кількість продукту потрібно масажними рухами розподілити по дермі та волоссю, пару хвилин помасажувати і потім акуратно змити. Шампунь дозволить позбавитися не тільки стандартних забруднень, але й залишків спеціальних засобів для укладання.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo 150 ml у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип волосся
Сухі, Пошкоджені, Кучеряві, Пофарбовані, Жирні, Нормальні, Позбавлені об'єму, Тонкі
Вирішує проблему
Сухість, Ломкість, Пухнастість, Посічені кінці, Тьмяне волосся
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення, Відновлення, Зміцнення, Пом'якшення, Розгладжування, Надання блиску
To Top