logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
Mas-5PCRS150ml

Шампунь для захисту кольору із пробіотиками Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo 150 ml

Корейський шампунь для волосся Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo 150 ml — помічник і надійна підтримка пасма, що піддаються фарбуванню. Засіб не просто бере на себе весь негатив від фарб та тонерів, а й відповідальність за збереження інтенсивності кольору, глибокий посилений догляд за локонами, які перебувають у глибокому стресі після ударної дози хімії та відновлення структури.

Special Price 339,00 ₴ Regular Price 539,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Шампунь дбає і про натуральне волосся - вже не новина, що яскравість натурального тону також змінюється з віком - пропадають красиві переливи, гра відблисків, пробивається "рябий" пігмент. Змінюється відтінок і від ультрафіолету - сонце буквально витягає всі сили, залишаючи шевелюру неживою та тьмяною. Зроби правильний вибір у бік професійного догляда від одного з найкращих світових брендів з Кореї!

Не обіцяє, а робить!

Формула Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo 150 ml збалансована синтетичними агентами та органічними екстрактами. Їх синтез дозволяє отримати видимий результат та покращувати показник з кожним наступним застосуванням. Лактобактерії створюють корисний мікроклімат шкіри голови, дезінфікують, вбивають бактерії та перешкоджають запальним процесам. Гамамеліс живить, ретельно перевіряє рівень зволоження і перешкоджає випаровуванню, що дозволяє локонам зберігати пружність та еластичність. Шавлія має седативну та зміцнюючу дію, надає профілактику випадання. Насіння моркви рятує від ламкості навіть при 3-4 ступенів ушкодження, що особливо відчувається після фарбування. Ківі — борець з сивиною, стимулятор вироблення колагену та детокс агент.

Такими ж властивостями у шампуні Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo 150 ml може похвалитися і гібіскус, тільки до його суперздібностей ще відноситься тонізування та пробудження волосяних фолікул. Олії з кісточок оливи, авокадо та винограду — омолоджуючі, пом'якшувальні та оздоровлюючі компоненти. Оживуть навіть "мертві" солом'яні кінці. Чайне дерево регулює сальність, очищує від патогенних мікробів шкіру голови, дарує приємну свіжість, а блиск і вражаюча м'якість – результат роботи маткового молочка.

Час ставати кращим!

Задоволену собою жінку відрізняє горда постава, чудова посмішка і впевненість в очах, і як довели опитування — волосся відіграє не останню роль у такому світовідчутті! Ви не просто повертаєте локонам силу, здоров'я та красу — Ви створюєте себе нову — щасливу та доглянуту. Удосконалюйтесь з інтернет магазином NewSkin та подивіться на нашу ексклюзивну пропозицію — купити філер-порятунок Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo 150 ml за зниженою ціною, з гарантією від нас особисто та доставкою не тільки по Києву, але й усім областям!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип волосся
Сухі, Пошкоджені, Пофарбовані, Нормальні
Вирішує проблему
Ломкість, Пухнастість, Тьмяне волосся
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
150 мл.
Призначення
Захист кольору, Надання блиску
To Top