logo
Немає у наявності
Артикул
Heim-AGB

Сяюча основа під макіяж із захистом від сонця Heimish Artless Glow Base SPF50+ PA+++

Сяюча основа під макіяж із захистом від сонця Heimish Artless Glow Base SPF50+ PA+++ 3 5 5 1

Продукція містить не одну тисячу дрібних світловідбивних частинок. Вони візуально згладжують рельєф та колір шкіри. Їй надається перлове та витончене сяйво. Під час створення продукту застосовуються лише натуральні компоненти. Все це забезпечує досягнення належного догляду.

Special Price 768,00 ₴ Regular Price 980,00 ₴
Об’єм
40 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Heimish Artless Glow Base SPF50+ PA+++ – найкраща основа під макіяж!

В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити Heimish Artless Glow Base SPF50+ PA+++ у Києві та Україні. Це продукт від корейського виробника. Він забезпечує досягнення мерехтливого фінішу. Застосовується з будь-якими видами сучасного макіяжу.

Чому варто придбати корейську основу під макіяж?

Heimish Artless Glow Base SPF50+ PA+++ – це сяюча база, яка чудово захищає від сонця і добре бореться зі зморшками. У складі є ефективний сонцезахисний фактор. Засіб виявиться незамінним помічником у створенні привабливого та ідеального тону свого обличчя.

Бджолиний віск добре живить шкіру. Він сприяє і підтримці водного балансу. Пошкоджені ділянки швидко гояться. Чинить значну протизапальну дію.

Ніацинамід прискорює регенерацію тканин. Він призводить і до вітамінізації епідермісу. Збільшується бар'єрна функція та еластичність. Гарантується результативне вирівнювання поверхні та попереджається виникнення пост-акне. Висвітлюються пігментні вікові плями.

Екстракт чебрецю попереджає появу сальних пробок. Чинить також хорошу антисептичну дію. Аденозин забезпечує вироблення колагену. Запобігає розвитку передчасного старіння шкіри. Виконується підтяжка та пом'якшення. Екстракт майора забезпечує відмінну тонізацію. Він унеможливлює швидке розмноження небезпечних бактерій.

Бажаєте придбати хорошу основу під макіяж? Тоді продукт Heimish Artless Glow Base SPF50+ PA+++ виявиться найкращою покупкою!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
40 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top