logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-HAPSB

Сонцезахисний крем із гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Perfect Sun Block

Сонцезахисний крем із гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Perfect Sun Block 2 5 5 1

Сонце приносить безперечну користь всього живому, але згубно відбивається на колагеновому шарі дерми, руйнуючи і висушуючи його, після чого стають більш помітними зморшки та пігментні плями. Максимально вберегти шкіру допоможе гіалуроновий сонцезахисний крем-гель Isntree Hyaluronic Acid Perfect Sun Block 50 мл.

Special Price 579,00 ₴ Regular Price 749,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Засіб наноситься тонким шаром за півгодини до виходу на вулицю, щоб проникнути глибше і забезпечити міцний бар'єр не тільки від ультрафіолетових променів, а й вільних радикалів, шлаків та токсинів.

У теплу пору року додаткова порція вологи потрібна не тільки організму, а й епітеліальним клітинам — і тут виходить на перший план гілаурон у високій концентрації, сили якого вистачить на цілий день, щоб не лише підтримати гідроліпідний обмін, а й заповнити дефіцит зволоження.

Isntree Hyaluronic Acid Perfect Sun Block

Склад, створений із любов'ю

За основу крему Isntree Hyaluronic Acid Perfect Sun Block взяли воду, додавши до неї органічні олії, що несуть у собі користь та покращують дію основних компонентів. У ДНК формули закладені хімічні фільтри, що дають максимальний захист SPF 50 та миттєво нейтралізують шкоду ультрафіолетового випромінювання природного або штучного характеру.

Комплексний підхід гарантують відновлювальні та омолоджуючі кератини, датчик контролю вироблення маленіну – ніацинамід та комплекс з різних гіалуронових кислот, що відповідають за зволоження та еластичність шкірного покриву.

Почервоніння будь-якої етіології, лущення, наслідки акне або вугрової висипки знімає азіатська центелла, тоді як фруктовий екстракт плодів інжиру в гелі Isntree Hyaluronic Acid Perfect Sun Block піклується про зовнішню красу — вирівнює тон, робить шкіру оксамитовою і ніжною

Амінокислота аденозин спрямована на збереження молодості та прискорення вироблення еластину та колагену.

купити Isntree Hyaluronic Acid Perfect Sun Block

Чекаємо на Вас за покупкою!

Ми знаємо, як для наших клієнтів важлива краса та здоров'я їхньої шкіри, і готові порадувати акційною новинкою — сертифікованим сонцезахисним кремом із Кореї за найприємнішою ціною цього сезону! А ще, в магазині корейської косметики New Skin безкоштовна доставка від 2000 гривень не лише по Києву, а й по всій Україні - адже Ваш комфорт для нас на першому місці!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top