logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-HANSCSPF50

Сонцезахисний крем Isntree Hyaluronic Acid Natural Sun Cream SPF 50+ PA++++

Захисний засіб від сонячних променів Isntree Hyaluronic Acid Natural Sun Cream SPF50+ PA++++, виготовлений на базі тільки корисних компонентів, ефективно допомагає позбавитися впливу ультрафіолету. Запобігає руйнуванню дерми на клітинному рівні, робить її підтягнутою. Глибоке зволоження оптимізує та стабілізує обмінні процеси, покращує колір обличчя.

Special Price 739,00 ₴ Regular Price 1 239,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Завдяки використанню спеціальних фото-фільтрів у складі, Isntree Hyaluronic Acid Natural Sun Cream SPF50+ PA++++ не викликає роздратування. Корейський сонцезахисний крем спрямований на те, щоб створити щит, здатний забезпечити надійний захист від сонячних променів.

Компоненти у складі

У формулі продукту Isntree Hyaluronic Acid Natural Sun Cream SPF50+ PA++++ використані такі складові:

  1. Бетаїн. Зволожує, усуває подразнення, покращує зовнішній вигляд, а також посилює вплив інших компонентів складу.
  2. Вітамін В8. М'яко зволожує та заспокоює, стимулює дихання шкіри, стабілізує сольовий склад, регулює жировий обмін.
  3. Гіалуронова кислота. Зволожує шкіру та попереджає передчасне випаровування вологи. Робить особу пружною за рахунок природного вироблення колагену.
  4. Оксид цинку. Знижує виділення себуму, діє як антисептик. Допомагає зупинити запальні процеси та зняти почервоніння. Створює захисний прошарок від подразників ззовні.
  5. Вітамін В5. Контролює основні клітинні процеси, надає загоювальний і омолоджуючий ефект. Корисний при лікуванні акне та вугрів, усуває сухість та лущення.

Як користуватися продуктом

Цей SPF крем має стати останнім етапом у ранковому догляді за обличчям, шиєю та тілом. Засіб потрібно нанести вже після виконання всіх попередніх процедур приблизно за півгодини до виходу на вулицю. Також рекомендується оновлювати кожні 2-3 години.

Крем Isntree Hyaluronic Acid Natural Sun Cream SPF50+ PA++++ можна купити в магазині корейської косметики NewSkin у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск, Зневодненість
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top