logo
Немає у наявності
Артикул
Pur-DSTSSPF50

Сонцезахисний крем Purito Daily Soft Touch Sunscreen SPF 50 PA++++

Special Price 789,00 ₴ Regular Price 1 110,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Засмага, за яку шкіра скаже "дякую"

Кохання до сонця мабуть закладено у жінок у підсвідомості, інакше як пояснити їх потяг до бронзового відтінку обличчя та тіла? Але, у гонитві за заповітними променями часто втрачається почуття самозбереження дерми. Адже надлишок ультрафіолету несе за собою незворотну сухість, порушення у виробленні меланіну і як наслідок – небажану пігментацію та фотостаріння. Унікальний корейський сонцезахисний крем Purito Daily Soft Touch Sunscreen SPF 50 PA++++ – ефективний представник нового покоління, здатний захистити, зміцнити та відновити шкірний покрив від шкідливого випромінювання різних типів, але при цьому не завадить шкірі обличчя набути золотистого відтінку.

Секрет у фільтрах

Ніжний крем-емульсія Purito Daily Soft Touch Sunscreen SPF 50 PA++++ з легкою текстурою буквально тане на шкірі, вбираючись за секунди та не залишаючи слідів своєї присутності. Працює навіть через базу, тональні засоби та косметику. У засобі представлені в єдиному комплексі чотири сучасні, розроблені за інноваційними технологіями фільтра. Вони вбирають небезпечні промені UVA і UVB, стаючи невидимим бар'єром між ультрафіолетом і чутливою шкірою обличчя. Колагенові волокна зберігають пружність, необхідна для пружності та сяйва дерми, волога залишається в клітинах і не випаровується з поверхні.

У складі Purito Daily Soft Touch Sunscreen SPF 50 PA++++ присутня азіатська центела, надаючи протизапальну та загоювальну дію. Потривожену уф-променями шкіру заспокоює та охолоджує пантенол, а токоферол покращує метаболізм у клітинах, заряджає енергією та омолоджує. Цераміди відповідають за глибоке зволоження і вирішують ряд алергічних проблем, якщо дерма схильна до висипів, появи ластовиння і посилення пігментації. З цим засобом шкода від ультрафіолету зводиться до мінімуму, відбувається оздоровлення не лише зовні, а й внутрішньо, стабілізуючи усі процеси.

Ми чекаємо на Вас!

Крем-санскрін Purito Daily Soft Touch Sunscreen SPF 50 PA++++ з Кореї — це спосіб зустріти перші теплі промені сонця у всеозброєнні, і купити його можна в інтернет-магазині New Skin за привабливою ціною! Завжди пам'ятайте, що чим більше уваги Ви приділяєте своєму обличчю та потребам дерми – тим довше Ваша молодість та краса підкорюватиме світ! А ми з турботою про Вас пропонуємо точну та швидку доставку товару по Києву та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Акне, Зневодненість, Купероз, Розацеа
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top