logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-CNTA

Сироватка з вітаміном С та ніацинамідом Isntree C-Niacin Toning Ampoule

Сироватка з вітаміном С та ніацинамідом Isntree C-Niacin Toning Ampoule 3 5 5 1

Сироватка для шкіри з ніацинамідом та вітамінним комплексом Isntree C-Niacin Toning Ampoule тонізує та вирівнює колір шкіри. Засіб має ніжний освітлюючий ефект, надає легке сяйво, зменшує прояв пігментних плям і усуває сліди акне.

Special Price 775,00 ₴ Regular Price 1 049,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Одна ампула Isntree C-Niacin Toning Ampoule складається на 2% з ніацинаміду та на 69% з витяжки обліпихи. Завдяки складу, який є по-справжньому унікальним, епідерміс наповнюється енергією, покращується тонус та підвищується природний імунітет. Корейська сироватка для обличчя має антиоксидантну дію, роблячи шкіру красивою на вигляд.

Isntree C-Niacin Toning Ampoule

Основні діючі компоненти

До складу сироватки Isntree C-Niacin Toning Ampoule входить відразу кілька активних компонентів, що благотворно впливають на стан шкіри:

  • завдяки екстракту обліпихи, засіб має заспокійливий ефект, знімає запальні процеси, бореться з лущенням та проявом сухості. Відбувається зміцнення ліпідного бар'єру та утворюється захист від негативної дії зовнішніх факторів. Речовина вирівнює тон, насичує шкіру вітамінами, оздоровлює, робить колір обличчя рівним;
  • вміст ніацинаміду прискорює вироблення колагенових волокон, підвищує захисні властивості шкірного покриву, запобігає випару вологи, бореться з пігментними плямами та розширеними порами, освітлює та має заспокійливий ефект;
  • витяжка алое інтенсивно живить, зволожує та створює невидимий шар захисту, підвищуючи місцевий імунітет та прискорюючи регенерацію тканин;
  • гіалуронова кислота активно насичує шкірний покрив вологою, утримуючи її глибоко в епідермісі, завдяки чому покращує текстуру, скорочує кількість зморшок та надає гладкості.

Isntree C-Niacin Toning Ampoule купити

В магазині корейської косметики New Skin можна купити Isntree C-Niacin Toning Ampoule в Києві та Україні за найкращою ціною, з урахуванням доставки в будь-яке місто країни. Засіб підходить для різних типів шкіри та є повністю гіпоалергенним продуктом.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Купероз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антиоксидантне, Відбілювання
To Top