logo
Немає у наявності
Артикул
TSC-10VCEFAS

Сироватка з вітаміном С, Е та феруловою кислотою Timeless Skin Care 10% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum

Сироватка з вітаміном С, Е та феруловою кислотою Timeless Skin Care 10% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum 1 5 5 1

Власниці тонкої шкіри, що гостро реагує на зовнішні подразники і ударні дози компонентів, тепер теж можуть насолоджуватися бестселером від відомого бренду зі США Таймлес —сироваткою для сяйва шкіри Timeless Skin Care 10% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum 30 мл.

Special Price 1 032,00 ₴ Regular Price 1 386,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Концентрація аскарбінової кислоти зменшена вдвічі, а значить ефект залишається як і раніше сліпучим, але вплив стає делікатним і щадним. Дерма прихильно сприймає таку турботу про себе і помітно перетворюється – тон стає світлішим, тургор еластичнішим, розгладжуються нерівності. Яскравий флакон кольору стиглого апельсина із зручним дозатором змінює правила догляду за віковою шкірою.

Стань ближчою до ідеалу!

Ніякі підтяжки та ботокси не замінять натурального, природного сяйва шкіри, рівного фарфорового відтінку та атласної гладкості обличчя. А досягти такого результату можна з удосконаленою полегшеною версією Timeless Skin Care 10% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum. Активні агенти працюють комплексно, відновлюючи захисні властивості мантії, покращуючи швидкість метаболізму та оновлення клітин. Вітамін C заряджає енергією, дає сили для боротьби з радикалами, токсинами та шлаками, надає відбілюючий та ліфтинговий ефект.

Ферулова кислота — рослинний антиоксидант, що вміє гальмувати вікові зміни, запобігати гіперпігментації та боротися з фотостарінням. Разом з аскорбінкою вони блокують згубне ультрафіолетове випромінювання, що руйнує колагенові волокна. Вітамін Е відмінно живить, підвищує тонус та еластичність. Токоферол прискорює загоєння, не дає запальним процесам розширити локацію та перейти у хронічну стадію. Гіалуронова кислота у складі емульсії Timeless Skin Care 10% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum відроджує тьмяну шкіру, не дає волозі випаровуватися, зберігаючи стабільний рівень ph на поверхні та всередині клітин.

Коли робота – на задоволення!

Наш інтернет-магазин New Skin відрізняється адаптованістю на Вас – улюблених клієнтів. Ми щиро любимо те, чим займаємося – дружна команда експертів робить Вас кращою та красивішою, а кількість постійних показників показує – ми робимо це правильно, чесно та професійно. В очікуванні літа у нас акція – пропозиція купити супер засіб Timeless Skin Care 10% Vitamin C+E Ferulic Acid Serum за зниженою ціною діє для доставки по всій Україні!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
США
Тип шкіри
Суха, Нормальна
Вирішує проблему
Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Купероз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Догляд обличчям, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top