logo
Немає у наявності
Артикул
TSC-20VCEFASm

Сироватка з вітаміном С, Е та феруловою кислотою Timeless Skin Care 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum, 15 мл

Сироватка з вітаміном С, Е та феруловою кислотою Timeless Skin Care 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum, 15 мл 1 5 5 1

Якщо Ви не знаєте як оживити втомлену авітамінозну шкіру з тьмяним кольором, ознаками куперозу та підвищеною пігментацією, то ловіть підказку! Все що потрібно, це додати у свій щоденний догляд сироватку Timeless Skin Care 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum 15 мл.

Special Price 773,00 ₴ Regular Price 1 056,00 ₴
Об’єм
15 мл.

Характерний легкий металевий аромат підтверджує – у складі немає ароматів, барвників та парабенів. Не хвилюйтеся - шкіра миттєво вбере засіб, запах випарується, а ось результат збережеться на цілий день. Якщо це перше щільне знайомство з аскорбіновою кислотою у такій сильній концентрації, то якраз міні-флакон від Таймлес розвіє міфи та страхи, показавши свою дружелюбність до Вашої шкіри.

Соковито буде точно!

Будь-якій дермі необхідні вітаміни, але приймаючи їх усередину для користі організму, чомусь окремо живити обличчя багато хто забуває – адже шкірі дістається мінімум, ось вона і починає слабшати і в прямому сенсі слова в'янути. Настав час позбутися землістого кольору, судинних дефектів, старих слідів акне та розширених пір — вибухова бомба Timeless Skin Care 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum із простим і зрозумілим складом розбудить клітини, поверне енергію, тонус і сяйво!

Аскарбінова кислота виводить пігментацію зсередини, роблячи колір однорідним із гарним матовим відливом. Стінки судин стають міцнішими, що допомагає позбавитися куперозу, зробити мантію щільною і уникнути вікової в'ялості і провисання ослаблих фіброволокон. Альфа-токоферол і ферульова кислота покращують проникність вітаміну C, вибудовують антиоксидантний захист і формують уф-непроникну плівку на поверхні шкіри. Максимально знезаражує запалені ділянки та знімає набряклість уражених місць.

Заспокійливий агент пантенол знімає можливу реакцію від ударної дози вітамінів, пом'якшує та розгладжує дрібні зморшки. Вітамін Е та гіалуронова кислота зволожують та живлять зсередини, відновлюючи гідробаланс.

Краса без клопоту!

Заощаджуйте свій час та сили — замовляєте оригінальну продукцію преміальних брендів не виходячи з дому. Тепер у Вас є надійний посередник – брендовий інтернет-магазин New Skin, в якому зараз діє найкраща пропозиція — купити сироватку люкс Timeless Skin Care 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum по знижці! Ніколи догляд за собою ще не був таким простим!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
США
Тип шкіри
Суха, Нормальна
Вирішує проблему
Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Купероз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
15 мл.
Призначення
Антивікове, Догляд обличчям, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top