logo
Немає у наявності
Артикул
RL-PCCC

Заспокійлива пінка для очищення проблемної шкіри ROUND LAB Pine Calming Cica Cleanser

Корейська пінка Round Lab Pine Calming Cica Cleanser забезпечує шкірі обличчя делікатне очищення від зайвого вироблення себуму та інших забруднень. Подібного ефекту вдалося досягти завдяки наявності компонентів з невеликим рівнем pH, що схоже на природний pH людської шкіри.
Special Price 550,00 ₴ Regular Price 750,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Засіб допоможе не тільки ефективно очистити обличчя від бруду, але також відлущити відмерлі клітини, наситити обличчя вологою та надовго зберегти її глибоко в епідермісі.

Рослинні компоненти у складі не тільки ретельно очищають, але також заспокоюють шкіру, усувають почервоніння та подразнення, мають протизапальний та антибактеріальний ефект. Крім іншого, пінка Round Lab Pine Calming Cica Cleanser надасть допомогу у боротьбі з акне та його наслідками, прискорить регенерацію шкірних покривів.

Ключові компоненти

Серед складових продукту:

  • LHA кислота – надає кращий ефект, у порівнянні з саліциловою кислотою, вона проникає в клітини повільно, за рахунок чого ороговілий шар відлущується поступово, і ця м'якість не залишає негативних наслідків;
  • витяжка із соснових голок – живить шкіру вітамінами, надає зміцнюючу дію, діє як засіб від запалень;
  • гіалуронова кислота – дозволяє створити спеціальний бар'єр, який попередить швидке випаровування вологи, покращить структуру епідермісу, відновлює клітини, усуває дрібні зморшки;
  • центелла – відновлює проломи у захисному бар'єрі шкіри, усуває роздратування, заспокоює, захищає від негативного впливу ззовні, робить шкіру пружною, дозволяючи надовго зберегти молодість та красу.

Як правильно користуватися

Пінка Round Lab Pine Calming Cica Cleanser має приємний навпомацки вершкову текстуру, яка добре піниться при контакті з водою, приємно обволікає шкіру і після очищення залишає тільки приємне почуття свіжості. Все, що потрібно, це спінити трохи в долонях, помасажувати їм обличчя і змити теплою водою.

У магазині корейської косметики NewSkin можна купити Round Lab Pine Calming Cica Cleanser у Києві та Україні

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення
To Top