logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-MLPDMMP

Зволожуюча тканинна маска JMSolution Marine Luminous Pearl Deep Moisture Mask Pearl

Інноваційний засіб догляду представив люксовий бренд — це трифазна маска для обличчя JMSolution Marine Luminous Pearl Deep Moisture Mask Pearl. Такого Ви ще достеменно не пробували!

Special Price 60,00 ₴ Regular Price 80,00 ₴
Об’єм
1 шт.

Секрет у тому, що це не та тканинна маска, яку Ви зазвичай звикли використовувати. У красивій упаковці бірюзового кольору знаходяться спеціальна емульсія, що готує шкіру, просочена есенцією основа з целюлози і крем для шкіри навколо очей. Ці етапи можна об'єднати в одну процедуру для вау-ефекту, а можна чергувати за необхідності. Це чудовий спосіб скоротити час на перетворення до 30 хвилин.

Сяй, немов перлина!

За дизайном легко здогадатися — головну роль у складі JMSolution Marine Luminous Pearl Deep Moisture Mask Pearl грає гідролізовані перли. У його складі особливий компонент – конхіолін. Саме він освітлює пігментні плями, дарує фарфорове свічення та ідеальну чистоту шкірі – до неї хочеться торкатися та дивитися годинами. Крім цього, гідролізат захищає від випромінювань, служить антиоксидантом із охоронцем молодості клітин.

Для максимального результату, виробники підключили в роботу всю силу морської стихії — морська вода не лише збагачує корисними мінералами, а й заповнює нестачу вологи, пов'язуючи всі гідропроцеси в клітинах і епітеліальних тканинах. Бурі водорості покращують опір зовнішнім факторам, омолоджують, витягують радикали і токсини, знімають набряклість.

Ще один агент JMSolution Marine Luminous Pearl Deep Moisture Mask Pearl — морський колаген, що ідеально сумісний з тим, який виробляє людський організм. Він і заповнює його недолік, дозволяючи підтримувати гнучкість на колишньому рівні.

Ми чекаємо на Вас!

Настав час уже особисто оцінити цей ТОПовий засіб, від якого в захваті і зірки, і б'юті-блогери! Відчуйте, наскільки насиченою, доглянутою та красивою може бути Ваша шкіра! Вам залишився один крок — купити маску 3 в 1 JMSolution Marine Luminus Pearl Deep Moisture Mask Pearl у нас в інтернет-магазині New Skin! Це одна з найпопулярніших позицій і ми радимо оформити замовлення вже зараз, поки вона є! З нас – гарантія якості та швидка доставка по всій Україні, з Вас – захоплення від результату!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Зволоження
To Top