logo
Немає у наявності
Артикул
Man-WAMMLB

Зволожуючий бальзам для губ Manyo What A Melon Moisture Lip Balm

Як показує практика, губи така ж проблемна зона, як і чутлива область навколо очей, але бальзам з ефектом екстреного зволоження Manyo What A Melon Moisture Lip Balm ніколи не підведе!

Special Price 269,00 ₴ Regular Price 469,00 ₴

З цим товаром зазвичай купують

Корейська косметика в Україні давно не рідкість, а ось оригінал знайти не так вже й просто. Для цього у Вас є ми - наша команда експертів та сайт з опцією онлайн замовлення.

Помади, особливо трендові матові, пересушують ніжну поверхню губ, витягують резервний запас вологи і після частого використання залишають почуття сухості, дискомфорту, призводять до мікротравм. А якщо плюсом додасть гаряче повітря, загальний брак води в організмі, генетичну схильність до лущення і тріщин - то додаткова турбота губам просто необхідна!

Літо на ваших губах!

Перше, що просто паморочить голову - це аромат Manyo What A Melon Moisture Lip Balm. Соковитий, бризкаючи солодкістю і прохолодою кавун і тепла, нагріта сонцем диня! Так і хочеться спробувати стик на смак – але тут виробники постаралися та використали лише натуральні складові, тому смак нейтральний, а ризик алергічної реакції мінімальний. Крім запаху, ці "літні" агенти найкраще зволожують та живлять, працюють антиоксидантами, регенерують травмовану шкіру. Вітаміну A і E необхідності для молодості - так, губи також можуть старіти, ставати "здутими" та безбарвними, але вітамінна терапія поверне їм пружність, еластичність та гладкість. Морінга обволікає поверхню, вибудовуючи тактику захисту від вітру, спеки, морозу та ультрафіолетового випромінювання, захищає від фотостаріння. Незамінне для дерми масло жожоба у формулі безбарвної помади Manyo What A Melon Moisture Lip Balm, що доглядає, розгладжує тріщини, надає приємного об'єму і сатинового шиммера.

Незамінний цілий рік!

Бальзам-відновник Manyo What A Melon Moisture Lip Balm рятує у будь-якій ситуації! Коли критична сухість завдає дискомфорту або Ви просто вирішили подбати про стан Ваших губ і дати їм можливість відпочити від косметики. Не травмуйте шкіру аналогами або, як це називають, "ліцензійними копіями" - настав час полюбити себе і купити Manyo What A Melon Moisture Lip Balm в інтернет магазині New Skin! Наші клієнти завжди повертаються, переконавшись, що ми найкращі у своїй справі, а точна доставка по Україні та Києву ніколи не підводить! Ми працюємо для того, щоб Ви ставали красивішими, успішнішими та щасливішими!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зневодненість
Тип засобу
бальзам для губ
Призначення
Зволоження
To Top