logo
Немає у наявності
Артикул
CS-NSS

Відновлюючий шампунь для пошкодженого волосся Curly Shyll Nutrition Support Shampoo

Волосся – це безумовна прикраса кожної жінки. Від їхнього стану залежить весь образ загалом. Регулярно використовуючи шампунь для підтримки та живлення волосся Curly Shyll Nutrition Support Shampoo, Ви можете бути спокійні за здоров'я волосся і свій зовнішній вигляд!

Special Price 1 200,00 ₴ Regular Price 1 550,00 ₴
Об’єм
330 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Корейский шампунь создан на основе активных аминокислот и целого комплекса питательных масел. Благодаря усиленной формуле он одновременно очищает и питает повреждённые волосы, а также:

  • восстанавливая структуру, избавляет от секущихся кончиков;
  • глубоко увлажняя, предотвращает ломкость;
  • вместо жирного блеска придаёт им здоровое сияние;
  • приводит в порядок запутанные пряди, облегчает последующее расчёсывание;
  • придаёт тонкий, изысканный аромат.

Регенеруючи кожну волосину, Curly Shyll Nutrition Support Shampoo сприяє посиленому зростанню здорового, красивого волосся. Завдяки амінокислотам і повній відсутності будь-яких хімічних елементів, засіб абсолютно гіпоалергенний, тому ідеально підходить сухому, тонкому, ламкому волоссю і шкірі, схильній до подразнення.

Краса шовку, що струмує

Формула Curly Shyll Nutrition Support Shampoo посилена колагеном, шовком та олією. Комплекс білків, що входить до неї, пом'якшує волосся, роблячи його дуже приємним на дотик. Завдяки пантенолу вони не електризуються, а екстракти лепехи, каулерпи та центели забезпечують зволоження та захист протягом 24 годин.

Спосіб застосування

Нанести шампунь на мокре волосся, масажними рухами домогтися утворення піни, змити теплою водою. За бажання продовжити догляд бальзамом або кондиціонером. Шампунь дуже економічний у використанні.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Curly Shyll Nutrition Support Shampoo у Києві та Україні. При регулярному використанні засобу захоплені погляди Вам слідом швидко перестануть дивувати Вас. Бути гарною з корейською косметикою стає звичкою!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип волосся
Сухі, Пошкоджені, Пофарбовані
Вирішує проблему
Сухість, Ломкість, Пухнастість, Посічені кінці, Тьмяне волосся
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
330 мл.
Призначення
Поживне, Відновлення, Пом'якшення, Розгладжування, Надання блиску
To Top