logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
WC-C

Відновлюючий кондиціонер для волосся WhoCares Conditioner №1 Fundamental Repair

Як казала Коко Шанель, головні складові бездоганного жіночого образу – ідеальне укладання та дорогі гарні туфлі. З першим завданням легко впорається WhoCares Conditioner №1 Fundamental Repair – кондиціонер для волосся з ефектом дорогого салонного догляду.

Special Price 557,00 ₴ Regular Price 997,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Завдяки унікальному природному складу, він:

  • активно живить та зволожує шкіру голови;
  • запобігає випаданню і ламанню волосся, появі кінчиків, що січуться;
  • зберігає колір фарбованого волосся, перешкоджаючи його вимиванню.

Згідно з численними відгуками про продукт, нано-кондиціонер не тільки полегшує розчісування, запобігаючи сплутуванню волосся, але і робить помітно простіше і швидше їх укладання. А, володіючи антистатичною властивістю, засіб запобігає електризації, надаючи волоссю «слухняність» та еластичність.

Формула «Златовласки»

Оптимальний гідробаланс шкіри голови при застосуванні WhoCares Conditioner №1 Fundamental Repair допомагають підтримувати алое, молочні протеїни та пантенол, що входять до складу кондиціонера. Вони формують стійкий імунітет волосся до негативного впливу зовнішніх чинників.

Спосіб застосування

Нанести невелику кількість WhoCares Conditioner №1 Fundamental Repair на чисте вологе волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині – від коренів до кінчиків. Помасажувавши 2-3 хвилини, змити теплою водою.

Засіб підходить для догляду за всіма типами волосся. Особливо рекомендується при догляді за сухим і пошкодженим (фарбуванням, хімічною завивкою тощо) волоссям.

Очевидний ефект помітний вже з першої процедури!

Купити WhoCares Conditioner №1 Fundamental Repair можна в магазині корейської косметики NewSkin у Києві та Україні. Косметика для волосся – це запорука бездоганного образу, незабутнього стилю та прекрасного настрою.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Італія
Тип волосся
Сухі, Пошкоджені
Вирішує проблему
Сухість, Ломкість, Пухнастість, Посічені кінці, Тьмяне волосся
Тип засобу
кондиціонер для волосся
Об'єм
100 мл.
Призначення
Поживне, Відновлення, Зміцнення, Пом'якшення, Розгладжування, Надання блиску
To Top