logo
Немає у наявності
Артикул
MP-DGVA

Антиоксидантна сироватка для сяйва шкіри Medi-Peel Dr.Green Vitamin Ampoule

Сироватка для сяйва шкіри «Medi-Peel Dr.Green Vitamin Ampoule» має бути у кожної жінки без винятку. Не маючи вікових обмежень, вона однаково корисна для всіх типів шкіри. Ніжно доглядаючи за обличчям, має антиоксидантні властивості, що відбілюють.

Special Price 756,00 ₴ Regular Price 1 125,00 ₴
Об’єм
70 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Антивікова сироватка для сяйва шкіри Medi-Peel Dr.Green Vitamin Ampoule

«Чарівні» властивості корейської косметики відомі давно. Натуральні природні компоненти, що входять до її складу, сприяють самоомолодженню шкіри. Сироватка для обличчя Medi-Peel Dr.Green Vitamin Ampoule замінює відразу кілька косметичних засобів, вирішуючи проблеми та воскрешаючи її природну красу:

  • робить бездоганним тон;
  • нівелює пігментні плями;
  • відновлює мікробіом;
  • усуває тьмяність та зневоднення.

В магазині корейської косметики «New Skin» можна купити сироватку для обличчя Medi-Peel Dr. Green Vitamin Ampoule в Києві та Україні зі знижкою.

З чого складається?

Поряд зі звичними складовими (гіалуронова та ферулова кислоти, вітаміни С та В3, ніацинамід, пантенол), до складу оновлювального засобу входять водорості та веганська косметика. Екстракт зеленого мандарину містить величезну кількість поліфенолів, що регулюють вироблення меланіну. Екстракти сливи і винограду мають найпотужнішу антиоксидантну дію.

Коли буде видно результат?

Перші суттєві зміни видно на шкірі вже через три дні застосування. Вона стає більш гладкою та підтягнутою. На шостий день практично непомітні стають пігментні плями, колір обличчя свіжішає, шкіра набуває здорового сяйва.

При регулярному застосуванні помітно розгладжуються мімічні та вікові зморшки. Завдяки засобу шкіра сама починає виробляти колаген. Так запускається процес регенерації глибоко на рівні клітин.

Замовте сироватку для обличчя Medi-Peel Dr.Green Vitamin Ampoule зараз! Ми доставимо її максимально швидко і майбутньої весни Ви виглядатимете молодою, карколомною і по-справжньому щасливою!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
70 мл.
Призначення
Догляд обличчям, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top