logo
Немає у наявності
Артикул
MP-HKTTA

Антивікова сироватка для пружності шкіри Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule

Корейська сироватка для обличчя Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule — новинка від відомого бренду, нове слово в колекції космецевтики та засіб, що змінює уявлення про догляд за дермою!
Special Price 699,00 ₴ Regular Price 1 263,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Сироватки-ампули давно прижилися на полицях із косметикою, але ця займе особливе місце у Вашому серці. Веганська, неймовірна ефективна формула підійде навіть реактивній шкірі, підлаштується під тип і виконає свою роботу на максимум без особливих тимчасових витрат. Точно продуманий дизайн, зручна піпетка-дозатор, густа, перламутрово-рожевий еліксир з олійною консистенцією та шкіра, що надихає на подвиги – ось що Ви отримаєте при циклічному використанні есенції!

Комбуча – конкурент ботоксу!

Корейські засоби вражають великою кількістю і незвичайним підходом до вибору компонентів для складів. У філери Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule Основним героєм вибрали спеціальний фермент чайного гриба. Це гарантія видимої ліфтингової дії. Ви буквально відчуєте, як матрикс наповнюється зсередини та вирівнюється, як підтягуються ослаблені ділянки, моделюючи чіткий овал. Комбуча вміє групувати і розподіляти в потрібні місця адипоцити - будівельні ліпіди, для ущільнення та тонусу матриксу.

8 різномолекулярних видів гіалуронової кислоти проводять вологу в глибокі шари, формують запаси вологи в клітинах, стежать за гідробалансом. Аденозин також входить до списку anti age компонентів, завдяки йому еластин та колаген виробляються у потрібній кількості – це один із показників молодості шкіри. Масло баобаба не просто зволожує, а й захищає від ультрафіолетових променів, мотивує клітини на прискорену регенерацію, прибирає сухість. Олія жасмину виступає антибіотиком, швидко надає загоювальну дію. Витяжка з мандаринових кісточок добре зміцнює судини, вирівнює колір обличчя, дарує сяйво та ніжний рум'янець. Персикова олія забирає тьмяність, лущення, в'ялість, екстракти дині та груші освітлюють, витягують радикали і комплексно приводять до ладу шкіру. Сироватка Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule — сила природи в одному флаконі, якої так потребує Ваша дерма!

Реальність, а не мрія!

Ми знаємо, як хочеться для себе тільки найкраще, оригінальне та якісне – і не повірите, ми для Вас бажаємо того ж! У нашому арсеналі краси лише брендові товари, з гарантією оригінальності та сертифікатами. Це наша репутація, а значить – ми відповідаємо за кожного клієнта. Читайте відгуки, наповнюйте кошик, питайте у наших консультантів – це все зроблено для Вашої зручності. Побалуйте себе новинкою - сьогодні Ви купите тонер Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule, найближчим часом отримаєте його з доставкою по всій Україні та областям, а вже наступного дня побачите зміни та дасте своїй шкірі шанс продовжити молодість, а собі стати ще краще і досконаліше!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Нерівний рельєф, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне
To Top