logo
Немає у наявності
Артикул
PUR-DRBM

Бар'єрний крем із керамідами PURITO Dermide Relief Barrier Moisturizer

Якщо Ви ще знаходитесь у пошуках універсального засобу для догляду за обличчям, який адаптується під проблеми шкіри та працює комплексно, то настав час спробувати бар'єрний крем з керамідами. PURITO Dermide Relief Barrier Moisturizer!

Special Price 879,00 ₴ Regular Price 1 250,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Кредо бренду — чистота, і це стосується не лише ідеальних веганських формул, а й результату в дзеркалі, адже навіть комбінована і схильна до висипу дерма оздоровлюється, очищується і радує красою та природним сяйвом. Практична помпа на флаконі з переробленого пластику дозволяє видавити потрібну кількість крему-мусу і провести відновлюючу процедуру. Тільки найкращі натуральні компоненти творять чудеса, віддаючи силу, взяту у самої природи.

Догляд у тандемі з терапією

Корейский крем Purito Dermide Relief Barrier Moisturizer володіє лікувальними властивостями і ефективним, але делікатним впливом на ділянки, що потребують посиленої турботи. Найчастіше сухість, тьмяність і в'янення – показники зневоднення та збою в гідроліпідних процесах, а 5 сильних керамідів буквально вклинюються в епідерміс і заповнюють пробіли, стягуючи мантію і повертаючи цілісність. Після того, як клітини наситилися вологою та киснем у справу вступає сквалан, щоб зберегти необхідний рівень зволоження.

Роздратування та дрібні пошкодження лікує пантенол, вирівнюючи рельєф, особливо у разі куперозу, пост акне, вугрової висипки. Отриманий природним шляхом алантоїн знімає свербіж, почервоніння, переводить оновлення клітин у прискорений режим та незамінний для чутливої ​​шкіри.

Здорова шкіра має бути оксамитовою та пружною, і для цього у складі крему-пінки Purito Dermide Relief Barrier Moisturizer присутні олії ши та макадамії, цінні своєю здатністю пом'якшувати, розгладжувати дрібні зморшки та продовжувати молодість.

Ви не підете без покупки!

Ми в магазині корейської косметики New Skin точно знаємо наскільки сподобався це крем нашим постійним клієнтам, і хочемо познайомити з ним нових! Тому ми маємо вигідну акцію — тільки зараз купити крем Purito Dermide Relief Barrier Moisturizer можна зі знижкою!

Цю можливість не можна упускати — товар розбирають дуже швидко, тож поспішайте додати один із самих ТОПових засобів у кошик і вказати адресу доставки!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Зволоження
To Top