logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
RL-1025DCM

Молочко для очищення ROUND LAB 1025 Dokdo Cleansing Milk

Що може бути важливіше за гарний макіяж? Засоби, якими ви його змиватимете! Жодна косметика не впорається з наслідками забитих пор, пересушених тушшю вій та інших проблем, з якими ви можете зіткнутися, не очищаючи шкіру з усією ретельністю.

Special Price 930,00 ₴ Regular Price 1 030,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Рекомендуємо дійсно гарне молочко

Жительки (і навіть жителі) Південної Кореї приділяють чимало уваги макіяжу, але не менше уваги вони приділяють використанню доглядової, в першу чергу – очищаючьої косметики, і виробники намагаються запропонувати кращі варіанти продукції. Одним із продуктів, що заслуговують на увагу, в цій серії є молочко, що очищає шкіру, – Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Milk. Це гелеподібний засіб з помірно підвищеною кислотністю (достатньою для ефективнішого очищення, але не шкідливої для поверхні шкіри). В основі засобу – гіалуронова кислота гідролізована, що відрізняється покращеною проникністю. Крім власне очищення, Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Milk чудово зволожує шкіру, покращує тургор, сприяє боротьбі зі зморшками, допомагають стабілізувати колір обличчя та приборкати запалення. Керамід NP, що міститься в складі молочка, стимулює відновлення захисного бар'єру шкіри, звуження пір і залишає приємне відчуття свіжості та гладкості.

Недорога ефективна косметика – у нашому каталозі

В магазині корейської косметики New Skin можна купити Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Milk у Києві та Україні та не тільки – пропонуємо вашій увазі широкий асортимент доглядової та іншої косметики різної функціональності. Використовуючи Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Milk у комплексі з іншими засобами тієї ж лінійки, ви суттєво підвищуєте результативність догляду за шкірою обличчя, шиї та рук. Професійно відібрана недорога косметика з Південної Кореї – для дівчат та жінок, які прагнуть зберігати доглянутий та привабливий вигляд у будь-яких умовах.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха
Тип засобу
молочко для вмивання
Об'єм
200 мл.
Призначення
Очищення, Демакіяж
To Top