Система правильного догляду за обличчям складається з класичної послідовності дій – очищення, тонізування, живлення чи зволоження, а також захист від сонця. Купити корейський крем для обличчя хочуть усі дівчата, а етап тонізування для багатьох суперечливий. Але, як стверджують косметологи, він незамінний у вашому щоденному ритуалі краси.

Багатоступінчаста корейська система догляду за шкірою також не обходиться без тонізування. Це четвертий ступінь, перед яким йдуть очищення жиророзчинними засобами, далі необхідно використовувати корейський гель для вмивання або пінку. Головне завдання тонізування – це заповнення після очищення загубленої вологи, а також підготовка епідермісу до подальших доглядових засобів.

тонер для обличчя Medi Peel Peptide 9 aqua essence toner

Для тонізування використовують тоніки та тонери. Часто ці два продукти плутають, вважаючи, що це дві назви одного засобу, або видають один за інший. Ми допоможемо вам розібратися, що таке тонік і тонер, а купити корейський догляд ви зможете вже зараз. Інтернет-магазин корейської косметики New Skin порадує широким асортиментом тоніків і тонерів від кращих виробників з Кореї за доступними цінами..

Кращі корейські тонери та тоніки

Тонік і тонер – у чому різниця?

Якщо ви замислюєтеся над тим, щоб корейський тонер купити, але не знаєте, в чому особливість даного продукту, корисно буде з'ясувати, чим він відрізняється від звичного нам тоніка. Тонік – це назва засобу у європейській системі догляду за шкірою, а тонер – у корейській. Крім назви відмінностей може не бути зовсім, оскільки це маркетингові хитрощі.

Головне завдання і тоніка, і тонера – це нормалізація рівня рН шкіри після вмивання водою та засобами для очищення. Він не повинен видаляти залишки косметики – якщо ви користуєтеся тоніком і на ватному диску залишаються сліди косметики, значить очищення було недостатнім. Для демакіяжу та очищення призначені абсолютно інші засоби (гідрофільна олія, бальзам, міцелярна вода, пінка для вмивання та інші).

Також цей засіб використовується для миттєвого глибокого зволоження, якого потребує епідерміс після ретельного вмивання. Такий продукт миттєво заповнює нестачу вологи, а також допомагає наступним засобам глибше проникати у шари шкіри та краще працювати.

Консистенція цих засобів часто не відрізняється. І тонік, і тонер може бути дуже рідкий як вода, буває злегка густішим за воду або має найлегшу гелеву текстуру. У правильній системі догляду за шкірою обличчя рекомендується наявність цього засобу, оскільки вона потребує не тільки зволоження на глибокому рівні та поповненні вологи, але й нормалізації рН через не найкращу якість води з-під крана.

Чому багато українок зараз хочуть саме корейський тонер для обличчя купити для щоденного використання? Вся справа в безлічі переваг цього мультифункціонального продукту, який, крім зволоження, виконує відразу кілька корисних дій:

  • ефективний захист від зневоднення шкіри;
  • правильна підготовка епідермісу до нанесення наступних засобів (есенції, корейські маски для обличчя, сироватки, креми та інше);
  • оздоровлення та освіження шкірного покриву;
  • вирівнювання кольору шкіри;
  • очищення та звуження розширених пор;
  • насичення епідермісу вітамінами та корисними речовинами;
  • боротьба з різними шкірними проблемами за рахунок додаткових компонентів у формулі деяких засобів.

Особливості складу корейських тонерів

Не дарма тонери зараз такі популярні, адже в їхньому складі присутня велика концентрація корисних речовин, різних рослинних екстрактів та вітамінів, які допомагають у вирішенні шкірних проблем.

Purito Fermented Complex 94 Boosting Essence

Найчастіше купити корейський тонік для обличчя або тонер можна за дуже доступною ціною, при цьому склад такого засобу буде дуже багатим. Розглянемо найпопулярніші компоненти:

  • Екстракт алоє віра – відмінний зволожуючий, відновлюючий та пом'якшувальний компонент. В екстракті алое містяться вітаміни А, В, С, Е, мікроелементи, мінерали та багато інших корисних речовин. Також в алое містяться полісахариди, які утворюють на шкірі захисну плівку, що утримує вологу і захищає від ультрафіолетового випромінювання. Крім того, даний компонент має бактеріостатичну дію;
  • Гіалуронова кислота – незамінна речовина для відновлення водного балансу, нормалізації роботи сальних залоз, а також надання шкірі гладкості та пружності. Цей компонент допомагає покращити кровообіг, підвищити тонус глибоких шарів шкірного покриву та розгладити дрібні зморшки;
  • Екстракт гамамелісу – містить речовини, що мають в'яжучі властивості (таніни, глюкозу, дубильні речовини тощо). Екстракт нормалізує роботу сальних залоз і є чудовим помічником у лікуванні акне. Крім цього, він зміцнює стінки судин, звужує пори, вирівнює тон, прибирає набряклість і має ефект, що розгладжує;
  • Алантоїн – натуральний компонент, який має виражений ефект ліфтингу та регенерації шкіри. Тонери з алантоїном допомагають зняти роздратування епідермісу, пом'якшити його та розгладити дрібні зморшки. Такий компонент також ефективний при боротьбі із закупореними порами. Алантоїн має протизапальну дію, допомагає усунути лущення та пом'якшує шкірний покрив;
  • Екстракт ромашки – цей природний антисептик є надійним помічником для вирішення різноманітних проблем зі шкірою. Він чудово тонізує, заспокоює та зволожує. Також ромашка регулює секрецію шкірного сала та допомагає справлятися з вугровими висипаннями, почервоніннями та роздратуванням. Крім цього, екстракт добре вирівнює тон та відбілює шкіру;
  • Екстракт шизандри – природний компонент, багатий на вітаміни, жирні та органічні кислоти, цинк. Прискорює обмінні процеси у клітинах, заспокоює шкіру та бореться з першими ознаками старіння;
  • Екстракт плюща – справжня знахідка для жирної шкіри. Плющ регенерує, контролює вироблення себуму, допомагає зняти запалення та роздратування. Також цей екстракт ефективний при набряку, зміцнює стінки кровоносних судин, за рахунок чого додатково покращує кровообіг.

Як правильно користуватися корейським тонером?

Якщо ви вже обрали і вирішили який корейський тонер купити, потрібно дізнатися, як правильно користуватися цим продуктом. У корейській системі догляду він використовується після демакіяжу та очищення. При цьому найкраще після вмивання встигнути нанести тонер на обличчя за 3-5 секунд. Саме в цей момент пори максимально відкриті та приймуть більше корисної рідини для відновлення водного балансу. Після 3-5 секунд пори починають звужуватися і в епідерміс проникне вже менше засобу.

Щоб встигнути у заповітні секунди, найкраще тримати пляшечку під рукою зі знятим ковпачком перед умиванням. Наносити тонер можна без ватного диска руками на вологу шкіру, розподіляючи легкими рухами по масажних лініях.

Також косметологи рекомендують періодично робити маски на основі тонера. Для цього можна скористатися спеціальними пресованими тканинними масками в таблетках, які просочуються складом і залишаються на обличчі на 10-15 хвилин. Так усі корисні речовини проникнуть ще глибше, надавши благотворну комплексну дію.

Medi Peel Rose Water Bio Ampoule Toner

Осягнути секрети молодості красунь кореянок вам буде набагато простіше разом з інтернет магазином корейської косметики «New Skin». В асортименті ви знайдете великий вибір тонерів з Кореї, замовити які можна з доставкою по всій Україні.

0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.