logo
Немає у наявності
Артикул
RL-BJMC

Гель для вмивання з березовим соком ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Cleanser

Гель ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Cleanser має освіжаючий ефект. Завдяки березовому соку в комплексі з вітамінами та гіалуроновою кислотою, засіб забезпечує не тільки глибоке очищення шкіри, але й догляд.
Special Price 550,00 ₴ Regular Price 710,00 ₴
Об’єм
150 мл.

Гель ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Cleanser утворює м'яку піну, яка ретельно, але дбайливо усуває забруднення з поверхні шкірного покриву, ефективно видаляючи косметику, жир, пил, сонцезахисні засоби та інші види забруднень. При цьому сприяючи зволоженню шкіри, завдяки чому після застосування не виникає ефекту стягнутості.

Гель має нейтральний рівень pH, тому не сприяє порушенню кислотно-лужного середовища і не викликає подразнення шкірного покриву. Гель для вмивання з Кореї може використовуватись для будь-якого типу шкіри. В інтернет-магазині New Skin можна купити ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Cleanser в Києві та Україні за найвигіднішою ціною, з урахуванням швидкої доставки додому.

Склад

До складу гелю ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Cleanser входить велика кількість корисних речовин, серед яких:

  • велика кількість кокосових ПАРів, що мають натуральне походження та відповідають за ніжне очищення. Легкий відлущуючий ефект робить шкіру гладкою та шовковистою;
  • завдяки березовому соку в поєднанні з гіалуроновою кислотою та вітамінним комплексом відбувається активне зволоження;
  • витяжки ромашки, соснового листя та полину забезпечують заспокійливу дію, що сприяє зникненню почервоніння.

Застосування

Засіб підходить для регулярного використання. Небагато гелю необхідно нанести на долоні і спінити, а потім нанести піну на зволожене обличчя і акуратно помасажувати, використовуючи кругові рухи пальців. Потім ретельно змити водою.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
гель для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення
To Top