logo
Немає у наявності
Артикул
MP-CNMBC

Інтенсивно відновлюючий крем Medi-Peel Cica-Nol Multi Barrier Cream

Інтенсивно відновлюючий крем Medi-Peel Cica-Nol Multi Barrier Cream 1 5 5 1

Крім проблемної шкіри у дівчат є ще один камінь спотикання – це примхлива, надчутлива дерма, здатна повести себе непередбачувано при контакті із засобами для догляду, особливо якщо у складі замінники або штучно створені компоненти. З турботою про них відома азіатська компанія з виробництва космецевтики заповнює нішу новими фіто-продуктами краси. крем Medi-Peel Cica-Nol Multi Barrier Cream здатний подолати всі перепони та довести — він найкращий у своїй справі!

Special Price 699,00 ₴ Regular Price 999,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Органіка творить дива!

Постійна перевага натурального складу – видимий результат і відсутність алергічних реакцій, навіть при схильності дерми до почервоніння та несподіваних висипань. Особливою делікатністю впливу та пролонгованим ефектом при регулярному використанні може похвалитися корейський крем Medi-Peel Cica-Nol Multi Barrier Cream. Його першочергова місія — зміцнити захисні показники дерми та зробити шкірний бар'єр більш щільним та менш сприйнятливим до агресивних факторів зовнішнього світу.

Механізм роботи полягає в запатентованому комплексі Cica-Nol в концентрації 63% – за фактом це 5 витяжок з антибактеріальної та протизапальної азіатської центели, посилені заспокійливою дією пантенолу. Відбувається помітна регенерація, волога не випаровується з поверхні, а запечатується у клітинах, забезпечуючи постійне зволоження зсередини. Бережне шліфування та очищення від ороговілих клітин проводять кислоти PHA і AHA, перетворюючи Medi-Peel Cica-Nol Multi Barrier Cream у ніжний пілінг. Природний відновник кунжутна олія виступає антидепресантом і перешкоджає сухості, лущенню та куперозу. Насичене Омега-9 олія квіток камелії ущільнює тургор і вирівнює рельєф, паралельно вивільняючи токсини та шкідливі радикали.

Шопінг розпочинається сьогодні!

Не варто відкладати важливі справи на завтра, адже стати ще прекраснішими вже можна зараз. Для цього не потрібно записуватись до косметолога і витрачати не лише час, а й гроші на не завжди ефективні процедури. Все набагато простіше – адже купити Medi-Peel Cica-Nol Multi Barrier Cream в інтернет-магазині New Skin вигідно та гарантовано безпечно! Наш б'юті-консультант не тільки дасть вичерпну інформацію щодо кожного продукту, але й допоможе підібрати потрібний засіб саме Вашій шкірі! Відчуйте красу в новому форматі з доставкою по Києву та Україні!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Нерівний рельєф, Акне, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям, Заспокійливе, Анти-акне, Антиоксидантне
To Top