logo
Немає у наявності
Артикул
PY-ET

Есенційний зволожуючий тонер Pyunkang Yul Essence Toner

Есенційний зволожуючий тонер Pyunkang Yul Essence Toner 2 5 5 1

Тонер для шкіри з зволожуючим ефектом Pyunkang Yul Essence Toner одночасно очищує, зволожує, розгладжує, пом'якшує та відновлює шкірний покрив на клітинному рівні. Корейський тонер знімає ознаки втоми, оновлює та зміцнює епідерміс. Завдяки нормалізації водного балансу зникає сухість, подразнення та лущення, а шкіра стає підтягнутою та доглянутою.

Special Price 488,00 ₴ Regular Price 739,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Головною особливістю тонера для лица из Кореи Pyunkang Yul Essence Toner виступає його натуральний склад, завдяки якому засіб є 100% гіпоалергенним і здатним вирішити будь-яку проблему сухої та чутливої шкіри.

Pyunkang Yul Essence Toner

Основний склад

До складу зволожуючого тонера Pyunkang Yul Essence Toner входять відразу два активні компоненти:

  • Головною діючою речовиною є екстракт астрагалу, здатний заспокоїти навіть надчутливу шкіру і має здатність підвищення природного імунітету. Компонент робить пігментацію менш помітною, знижує рівень меланіну, зволожує та надійно утримує вологу всередині епідермісу. Вирівнює колір обличчя, надаючи шкірі м'якість, пружність та еластичність, запобігаючи появі ознак старіння. Екстракт сприяє прискоренню регенерації тканин, виступає в ролі антиоксидантного та протизапального засобу, бореться з куперозом. У його складі міститься велика кількість вітамінів, амінокислот та мікроелементів, які благотворно впливають на шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд;
  • як допоміжна речовина виступає витяжка з кореня астрагалу, що істотно посилює дію екстракту астрагалу. Вона посилює освітлювальний ефект, утворює захист від появи нових пігментних плям, розгладжує мімічні зморшки, має підтягуючий ефект, роблячи тон шкірного покриву рівним і прискорюючи процес загоєння мікроушкоджень. Речовина виступає в ролі антиоксиданту та імуностимулюючого засобу, що знімає запальні процеси, розслабляє судини і бореться з куперозом.

Pyunkang Yul Essence Toner купити

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Pyunkang Yul Essence Toner в Києві та Україні за вигідною ціною, з урахуванням доставки додому. Замовити тонер можна онлайн або зателефонував за номером, вказаним на сайті.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Запалення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Зволоження
To Top