logo

Тонер і тонік із кислотами - Gaston

У нашому каталозі представлені тільки оригінальні корейські тоніки (тонери) із кислотами від найкращих брендів. Всі засоби перевірені за складом та мають сертифікати якості.
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейський бренд Gaston з'явився на світовому ринку косметиці з догляду за обличчям зовсім недавно, але вже встиг завоювати серця мільйонів дівчат різного віку. Вся продукція цієї фірми виготовлена з натуральних компонентів, а її оригінальний дизайн одразу привертає увагу представниць прекрасної статі, та викликає палке бажання купити Gaston.

Особливості бренду

Цей бренд є найновішим поколінням південнокорейської космецевтики. Головними його шанувальники – це дівчата віком від 18 до 40 років. Для них важливо, щоб косметичні продукти приносили швидкий помітний результат, були безпечні для здоров'я і перебували здебільшого з натуральних компонентів, а також не завдавали шкоди навколишньому середовищу. Молода компанія відповідає всім цим критеріям на 100%. Найголовніше, що косметику Gaston купити можна в будь-якому куточку земної кулі.

Візитною карткою фірми стали ефективні патчі гідрогелів, які швидко повертають красу погляду всіх красунь світу.

Основні переваги косметики Гастон

Корейська сироватка для обличчя з кислотами та центелою Gaston Cica Solution 5.5 Serum

Всі серії цієї фірми поєднують у собі природні компоненти, лікувальні властивості, що застосовуються в косметології та дерматології не один десяток років, а також найсучасніші технології та відкриття корейських учених.

Вся продукція проходить дерматологічне тестування та досконально перевіряється на предмет своєї безпеки. У всіх лінійках бренду ви не знайдете у складі жодного алергену чи хімічного інгредієнта. За рахунок великого вмісту активних речовин результати використання даної космецевтики помітні практично з першого дня – ваше обличчя почне миттєво змінюватись!

Основні проблеми, з якими успішно справляється косметика:

  • Зморшки та темні кола навколо очей;
  • Anti-age догляд;
  • Пігментні плями;
  • Захист від вільних радикалів;
  • Забруднення;
  • Захист від шкідливих сонячних променів.

Корейська сироватка для обличчя з кислотами та центелою Gaston Cica Solution 5.5 Serum ціна в Україні

Українські жінки все частіше вибирають засоби для догляду Gaston, ціна на які не сильно вдарить по сімейному бюджету.

Де кошти Гастон купити у нашій країні

Gaston купити в Україні сьогодні не становить проблем. Ознайомтеся з повним асортиментом догляду цього виробника, виберіть відповідний для себе продукт і вперед за покупками в інтернет-магазин New Skin. Наш магазин — це найкращий варіант для того, щоб косметику Gaston купити в Україні, тому що у нас чудові ціни та чудові консультанти!

Корейський тонік із кислотами

Корейський тонік для обличчя з кислотами – це справжній порятунок для жирної, проблемної та вікової шкіри. Цей ефективний косметичний продукт сприяє нормалізації вироблення шкірного себуму, прибирає запалення та почервоніння, відлущує мертві клітини та оновлює шкірний покрив. Кислотний тонер із Кореї демонструє відмінну ефективність вже після кількох використань.

Корейський тонік із кислотами

У корейський кислотний тонер входять:

  • АНА-кислоти – надають делікатну дію на шкіру, освітлюють пігментні плями, відлущують. До них відносяться винна, гліколієва, мигдальна, а також фруктові кислоти (лимонна, яблучна та інші);
  • ВНА-кислоти – впливають на глибокі шари дерми, борються зі слідами від акне, пігментацією, запаленнями, а також надають м'який пілінг. Найчастіше це саліцилова кислота, незамінна для проблемного типу шкіри.

Корейський тонік з кислотами багатий також на допоміжні компоненти, такі як натуральні масла, рослинні екстракти, зволожуючі, заспокійливі та пом'якшувальні речовини.

Кому підходить корейський тонер із кислотами?

Універсальними вважаються корейські тонери з фруктовими кислотами, які однаково добре впливають на всі типи шкірного покриву, у тому числі проблемного з великою кількістю запалень. Відмінно справляється такий фруктовий корейський кислотний тонік з:

  • чорними точками та слідами від акне;
  • загоєнням акне, зняттям запалення;
  • активним виробленням шкірного сала, що закупорює пори;
  • нормалізацією рН-балансу;
  • підготовкою шкірного покриву до подальших етапів догляду.

Кислотний тонік із Кореї на основі ВНА-кислот ефективний при:

  • сильної жирності;
  • закритих комедонах та чорних точках;
  • регулярних висипаннях та акне;
  • пігментних плямах.

Як використовувати кислотний тонер із Кореї?

Кислотні засоби рекомендуються додавати в щоденний догляд курсами, наприклад, використовуємо 2 місяці, після чого робимо перерву на 2 місяці відпочити. Збалансовані формули дозволяють використовувати такі засоби цілий рік, але за умови, що ви наносите SPF-засоби на шкіру перед виходом на вулицю.

Використовувати тонер із кислотами з Кореї дуже просто – попередньо очищену шкіру протираємо змоченим у рідині ватним диском, уникаючи область навколо очей. Після використання може відчуватись легке пощипування.

В інтернет-магазині «New Skin» ви знайдете найкращі тоніки з кислотами із Кореї за вигідними цінами з доставкою по всій території України.

To Top