logo

Від прищів та акне - By Wishtrend - есенція для обличчя

У нашому каталозі представлена найкраща корейська косметика від прищів, вугрів та акне. Всі засоби повністю оригінальні та мають сертифікати.
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Бренд, який створив себе сам

Не всі встигли оцінити якість роботи інтернет-магазину By Wishtrend, але ті, хто встиг хоч раз замовити в ньому доглядові засоби, залишилися постійними клієнтами. Індивідуальний підхід до кожного, власна команда б'юті-блогерів, особисте тестування продукції, відгуки та відео огляди – все це створює фундамент довіри. В асортименті були лише найкращі засоби від перевірених компаній на ринку космецевтики.

Уподобання покупців постійно фіксувалися, проводилися підрахунки проданих одиниць і в результаті було прийнято рішення стати самостійним брендом, але зберегти своє ім'я By Wishtrend.

By Wishtrend Vitamin A-mazing Bakuchiol Night Cream

Краса "під ключ"

Товари, які випускаються компанією, не стали клонами топових засобів. Навпаки, кожне з них отримало переродження, ставши за фактом ще кращим, сильнішим і результативнішим. Що зробили спеціалісти?

  • прибрали зайві компоненти, скоротивши список до мінімуму;
  • виключили ароматичні віддушки;
  • вивели на перше місце найактивніший компонент, який вирішує конкретну проблему;
  • збільшили концентрацію необхідних агентів.

Так виходять абсолютно нові продукти краси By Wishtrend, створені за аналогією з бестселерами провідних світових брендів, але з принципово новим підходом, зміненим складом та гарантованим ефектом. Робота ведеться в усіх напрямках — розробляються власні формули, доопрацьовуються склади, що вже існують, випускаються новинки.

У каталозі компанії є засоби для догляду за шкірою обличчя на всіх етапах — від очищення та щоденної профілактики здорової дерми до вирішення вікових проблем, акне та гіперпігментації.

Свій фаворит знайдуть як зовсім юні дівчата, так і жінки, які знають ціну своєї краси та цінують професійний догляд у домашніх умовах. Окрім класичних кремів та сироваток в арсеналі є і но-хау, які підкорили корейський світ - ензимна пудра, екфоліант, тонер. Турбота про себе разом з By Wishtrend – це найкраще, що Ви можете зробити для збереження молодості, сяючого зовнішнього вигляду та впевненості у власних силах. Ще більше користі, вітамінів, органічних компонентів і все це для Вас!

Працюємо із душею!

Наш магазин корейської косметики New Skin перейняв досвід By Wishtrend і взяв на озброєння деякі секрети роботи з клієнтами! І нехай ми самі не випускаємо засоби для догляду, але педантично та прискіпливо відбираємо тільки продукцію з підтвердженим результатом, високим рейтингом та перевіреним складом. Ми пропонуємо Вам тільки те, що особисто перевірили та готові поділитися враженнями, досвідом використання та досягнутим ефектом! З нами бути красивою просто - достатньо вибрати потрібний товар, оформити замовлення та дочекатися кур'єра!

Корейська косметика від прищів

Проблемна шкіра турбує багатьох людей і справа не лише у віці. У багатьох підлітковий період супроводжується висипаннями на обличчі, шиї, плечах, але з дорослішанням гормони заспокоюються і прищики проходять. Але є й ті, кого висипання турбують все життя і доводиться підшукувати комфортні та ефективні засоби для боротьби із цією проблемою. Великою популярністю користується корейська косметика від акне та постакне, завдяки якій багато хто зміг покращити якість своєї шкіри.

Корейська косметика від прищів

Професійний корейський догляд від прищів в інтернет-магазині «New-Skin»

У каталозі магазину представлена широка лінійка засобів від виробників із Кореї, що здатна допомогти покращити стан шкірного покриву:

  • Умивалка для обличчя від прищів корейська – завдяки відсутності агресивних ПАРів гелі та пінки для вмивання допомагають ретельно очистити шкіру, заспокоїти запалення та запобігти сухості, що провокує надмірне вироблення шкірного себуму;
  • Корейський тонік від прищів – активні формули на основі кислот, а також натуральних ефірних олій та екстрактів, ефективно впливають на локальні проблеми для боротьби з висипаннями, забитими порами та постакне;
  • Корейська сироватка від прищів – високоцентрований засіб посилює ефективність догляду за проблемною шкірою, глибоко впливаючи на існуючі проблеми (надає антибактеріальну, протизапальну, загоювальну, розгладжуючу, відновлюючу дію);
  • Корейський крем від прищів та акне – базовий засіб для догляду за проблемною шкірою. Крем від прищів з Кореї за рахунок збалансованої легкої формули та наявності природних рослинних компонентів добре зволожує, усуває сухість, контролює вироблення себуму;
  • Корейська маска від прищів – добрий помічник для швидкої допомоги шкірі. Маска знімає почервоніння, загоює, звужує пори, підліковує існуючі запалення та перешкоджає утворенню нових.
  • Корейський набір від прищів – професійна лінійка засобів для повноцінного догляду за проблемною шкірою обличчя та боротьби з висипаннями. Так як кожна шкіра по-різному реагує на догляд, виробники випускають набори мініатюр, що дозволяють протестувати косметики та оцінити її ефективність перед покупкою повнорозмірних продуктів.

Обирайте підходящий саме вам корейський засіб від прищів, вугрів та акне разом із магазином косметики «New-Skin» та замовляйте його з доставкою в будь-який куточок України.

To Top