logo

Від прищів та акне - Meisani

У нашому каталозі представлена найкраща корейська косметика від прищів, вугрів та акне. Всі засоби повністю оригінальні та мають сертифікати.
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Meisani – це ефективний догляд для чутливої шкіри прямо з Південної Кореї. Бренд використовує найсучасніші інновації, створені на виробничій базі компанії. Усі компоненти пройшли клінічну перевірку та довели свою ефективність. Отримані косметичні засоби доглядають шкіру, підтримують її молодість та красу.

Більше про бренд Meisani

Це корейська косметика, створена із турботою не лише про шкіру клієнток, а й про їхні фінанси. Філософія компанії закликає жінок прислухатися до потреб своєї шкіри, яка через свою чутливість і так потребує особливого ставлення. Вона потребує поживних речовин і нутрієнтів певної концентрації. Саме тому косметика Meisani допомагає не тільки дбайливо очистити обличчя, але також насичує його корисними елементами, захищає від проявів пігментації, пошкоджень від сонячного світла, якнайдовше гальмує ознаки природного старіння.

Рослинні компоненти у складі глибоко зволожують шкіру, покращують колір обличчя, повертають йому природне сяйво. Якщо вирішено купити Meisani, немає потреби перевіряти продукцію в переліку INCI. Безпека складів регулярно відстежується, тому жодної небезпечної речовини там не знайдеться.

Переваги продукції бренду

Щоб остаточно прийняти рішення про те, чи варто засоби Meisani купити, слід докладніше ознайомитись із переліком переваг продукції:

  • формули повністю безпечні не тільки для шкіри, а й для екології;
  • компанія отримує найкращу сировину для виробництва косметичних товарів;
  • 100% веганська продукція;
  • упаковку можна переробляти;
  • ароматизатори майже не використовуються, а якщо їх і застосовують, то натуральні та у безпечній кількості.

Назва бренду Meisani перекладається з корейської мови як &quo;відлуння». Це означає необхідність почути себе та забезпечити своїй шкірі преміальний догляд за доступними цінами.

Корейська косметика від прищів

Проблемна шкіра турбує багатьох людей і справа не лише у віці. У багатьох підлітковий період супроводжується висипаннями на обличчі, шиї, плечах, але з дорослішанням гормони заспокоюються і прищики проходять. Але є й ті, кого висипання турбують все життя і доводиться підшукувати комфортні та ефективні засоби для боротьби із цією проблемою. Великою популярністю користується корейська косметика від акне та постакне, завдяки якій багато хто зміг покращити якість своєї шкіри.

Корейська косметика від прищів

Професійний корейський догляд від прищів в інтернет-магазині «New-Skin»

У каталозі магазину представлена широка лінійка засобів від виробників із Кореї, що здатна допомогти покращити стан шкірного покриву:

  • Умивалка для обличчя від прищів корейська – завдяки відсутності агресивних ПАРів гелі та пінки для вмивання допомагають ретельно очистити шкіру, заспокоїти запалення та запобігти сухості, що провокує надмірне вироблення шкірного себуму;
  • Корейський тонік від прищів – активні формули на основі кислот, а також натуральних ефірних олій та екстрактів, ефективно впливають на локальні проблеми для боротьби з висипаннями, забитими порами та постакне;
  • Корейська сироватка від прищів – високоцентрований засіб посилює ефективність догляду за проблемною шкірою, глибоко впливаючи на існуючі проблеми (надає антибактеріальну, протизапальну, загоювальну, розгладжуючу, відновлюючу дію);
  • Корейський крем від прищів та акне – базовий засіб для догляду за проблемною шкірою. Крем від прищів з Кореї за рахунок збалансованої легкої формули та наявності природних рослинних компонентів добре зволожує, усуває сухість, контролює вироблення себуму;
  • Корейська маска від прищів – добрий помічник для швидкої допомоги шкірі. Маска знімає почервоніння, загоює, звужує пори, підліковує існуючі запалення та перешкоджає утворенню нових.
  • Корейський набір від прищів – професійна лінійка засобів для повноцінного догляду за проблемною шкірою обличчя та боротьби з висипаннями. Так як кожна шкіра по-різному реагує на догляд, виробники випускають набори мініатюр, що дозволяють протестувати косметики та оцінити її ефективність перед покупкою повнорозмірних продуктів.

Обирайте підходящий саме вам корейський засіб від прищів, вугрів та акне разом із магазином косметики «New-Skin» та замовляйте його з доставкою в будь-який куточок України.

To Top