logo

З гіалуроновою кислотою - Manyo

На нашому сайті Ви знайдете найкращу корейську косметику з гіалуроновою кислотою. Всі засоби 100% оригінальні та мають сертифікати якості.
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Тільки-но з'явившись на ринку корейської косметики компанія Manyo Factory голосно заявила про себе не лише презентацією продукції, а й швидко оціненою покупцями якістю. Виробники правильно зрозуміли переваги сучасної дерми – їй потрібен натуральний, лікувальний та ефективний догляд. Накопичивши за роки неправильно підібраних засобів алергени глибоко в епітеліальних шарах, шкіра почала вередувати, тьмяніти, роздратовано реагувати на маски та креми, категорично відкидаючи хімічні та штучні компоненти.

Ретельно продуманий асортимент саме лікує та вирішує шкірні проблеми, а не просто маскує недоліки, заганяючи джерело їх появи в клітини. При регулярному використанні і правильно підібраному комплексі результат чудово здивує. Не дарма у 2018 році бренд скоротив свою назву до Manyo — чаклунка. Так, це Ваша особиста фея, здатна втілити мрії у реальність!

Із чарами по життю!

Саме такий девіз обирають дівчата та жінки після першого знайомства з косметикою фірми Маньо. Кожен продукт є ідеальним зразком органічної космецевтики. При цьому склад дбатиме про Вашу "безпечну" красу, а біорозкладна упаковка - про навколишній світ. У кожної лінійки своя зона відповідальності — чутлива зона під очима, шия і декольте, комплексна терапія, що оздоровлює або омолоджує, базовий догляд.

Особливу увагу приділили проблемній та надчутливій шкірі — адже вона більше потребує підтримки та своєчасного лікування. На початковому етапі акне, вугрі, лущення і нерівності проходять вже після першого курсу використання. У запущеному випадку для усунення шрамів, рубців, постакне та глибоких зморшок знадобиться багатофункціональне меню з різних продуктів – пілінги, сироватки, маски, креми, тонери або тоніки. В Маньо Фекторі також є сонцезахисна косметика та декоративна. Це той випадок, коли будь-який засіб унікальний і ідеальний, в ньому немає недоліків, як тепер і на Вашому обличчі!

Без ризику для Вас!

В інтернет-магазині мультибрендової косметики New Skin ідеологія — ми не просто консультанти та б'юті-експерти, а й психологи. Наша команда підбере товар не лише виходячи з озвучених Вами проблем, а й за станом душі! Продукція компанії Manyo підкорила наше серце — процес догляду розслаблює та переносить у дорогий косметологічний салон, після якого почуваєшся тієї самої леді на мільйон! Не відмовляйте собі у задоволенні – адже любов світу залежить від Вашого ставлення до себе! А ми раді кожному новому клієнту і безмежно вдячні за постійну довіру! Ми не змінюємо формату роботи — щоденні відправки та доставка по всій Україні все також залишаються нашими перевагами!

Корейська косметика: сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою

Гіалуронова кислота – один із головних «зволожувачів» у складі доглядових засобів від виробників із Кореї. Вона здатна притягувати та утримувати велику кількість молекул води в клітинах шкіри, що дуже важливо для її здоров'я та свіжого молодого зовнішнього вигляду. В інтернет-магазині New-Skin представлені найпопулярніші косметичні продукти з гіалуроном, купити які можна з доставкою по всій Україні.

Корейська косметика з гіалуроновою кислотою

Як використовувати засоби для догляду за обличчям із гіалуроном у складі?

В інтернет-магазині «New-Skin» ви знайдете багато продуктів із гіалуроном. Найголовніше - це знати, в якій послідовності їх використовувати для отримання найкращого ефекту:

  1. Корейська пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою

Запорука здоров'я – якісне очищення. Пінки чудово справляються із забрудненнями, а завдяки зволожуючій формулі не пересушують епідерміс, даруючи відчуття свіжості та еластичності після вмивання.

  1. Зволожуючі корейські тоніки

Наступний етап догляду – тонізація. Для глибокого насичення шкіри вологою ідеально підходить корейський зволожуючий тонік або тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою. Він допоможе уникнути втрати вологи після вмивання, а також покращить ефективність дії наступних доглядових засобів.

  1. Корейська зволожуюча гіалуронова сироватка

Висока концентрація головного компонента у складі гарантує насичення глибоких шарів шкіри цінною вологою. Сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою з Кореї допомагає покращити синтез власного колагену та еластину, впоратися з лущеннями, заломами, тьмяним кольором обличчя, втратою еластичності та тонусу. Гіалуронова сироватка для обличчя з Кореї – це потужний продукт, що дозволяє досягти красивого та здорового сяйва обличчя.

  1. Корейський крем для обличчя з гіалуроновою кислотою

Щоб запечатати сироватку в глибоких шарах дерми, де вона ефективно працюватиме, використовується гіалуроновий корейський крем. Завдяки легкій формулі та знежиреній текстурі крем для обличчя з гіалуроновою кислотою з Кореї швидко вбирається, не залишає відчуття липкості та не дозволяє втрачати вологу.

  1. Корейська зволожуюча маска з гіалуроновою кислотою

Використовуватися маска з гіалуроновою кислотою з Кореї повинна не більше 2 разів на тиждень. Завдяки потужному складу з великим вмістом основного компонента, а також додаткових рослинних екстрактів, масел і кислот вона допомагає швидко привести обличчя до ладу і досягти гладкої, зволоженої, сяючої шкіри за одне застосування.

  1. Корейський зволожуючий спрей для обличчя

Це відмінний засіб, який допоможе освіжитися у спекотний день. Достатньо лише розпорошити спрей на обличчя повітряною хмаринкою, щоб відчути прохолоду. У цей же час він дарує додаткове зволоження і перешкоджає зневодненню епідермісу.

To Top