logo

З гіалуроновою кислотою - Meisani - сироватка для обличчя

На нашому сайті Ви знайдете найкращу корейську косметику з гіалуроновою кислотою. Всі засоби 100% оригінальні та мають сертифікати якості.
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Meisani – це ефективний догляд для чутливої шкіри прямо з Південної Кореї. Бренд використовує найсучасніші інновації, створені на виробничій базі компанії. Усі компоненти пройшли клінічну перевірку та довели свою ефективність. Отримані косметичні засоби доглядають шкіру, підтримують її молодість та красу.

Більше про бренд Meisani

Це корейська косметика, створена із турботою не лише про шкіру клієнток, а й про їхні фінанси. Філософія компанії закликає жінок прислухатися до потреб своєї шкіри, яка через свою чутливість і так потребує особливого ставлення. Вона потребує поживних речовин і нутрієнтів певної концентрації. Саме тому косметика Meisani допомагає не тільки дбайливо очистити обличчя, але також насичує його корисними елементами, захищає від проявів пігментації, пошкоджень від сонячного світла, якнайдовше гальмує ознаки природного старіння.

Рослинні компоненти у складі глибоко зволожують шкіру, покращують колір обличчя, повертають йому природне сяйво. Якщо вирішено купити Meisani, немає потреби перевіряти продукцію в переліку INCI. Безпека складів регулярно відстежується, тому жодної небезпечної речовини там не знайдеться.

Переваги продукції бренду

Щоб остаточно прийняти рішення про те, чи варто засоби Meisani купити, слід докладніше ознайомитись із переліком переваг продукції:

  • формули повністю безпечні не тільки для шкіри, а й для екології;
  • компанія отримує найкращу сировину для виробництва косметичних товарів;
  • 100% веганська продукція;
  • упаковку можна переробляти;
  • ароматизатори майже не використовуються, а якщо їх і застосовують, то натуральні та у безпечній кількості.

Назва бренду Meisani перекладається з корейської мови як &quo;відлуння». Це означає необхідність почути себе та забезпечити своїй шкірі преміальний догляд за доступними цінами.

Корейська косметика: сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою

Гіалуронова кислота – один із головних «зволожувачів» у складі доглядових засобів від виробників із Кореї. Вона здатна притягувати та утримувати велику кількість молекул води в клітинах шкіри, що дуже важливо для її здоров'я та свіжого молодого зовнішнього вигляду. В інтернет-магазині New-Skin представлені найпопулярніші косметичні продукти з гіалуроном, купити які можна з доставкою по всій Україні.

Корейська косметика з гіалуроновою кислотою

Як використовувати засоби для догляду за обличчям із гіалуроном у складі?

В інтернет-магазині «New-Skin» ви знайдете багато продуктів із гіалуроном. Найголовніше - це знати, в якій послідовності їх використовувати для отримання найкращого ефекту:

  1. Корейська пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою

Запорука здоров'я – якісне очищення. Пінки чудово справляються із забрудненнями, а завдяки зволожуючій формулі не пересушують епідерміс, даруючи відчуття свіжості та еластичності після вмивання.

  1. Зволожуючі корейські тоніки

Наступний етап догляду – тонізація. Для глибокого насичення шкіри вологою ідеально підходить корейський зволожуючий тонік або тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою. Він допоможе уникнути втрати вологи після вмивання, а також покращить ефективність дії наступних доглядових засобів.

  1. Корейська зволожуюча гіалуронова сироватка

Висока концентрація головного компонента у складі гарантує насичення глибоких шарів шкіри цінною вологою. Сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою з Кореї допомагає покращити синтез власного колагену та еластину, впоратися з лущеннями, заломами, тьмяним кольором обличчя, втратою еластичності та тонусу. Гіалуронова сироватка для обличчя з Кореї – це потужний продукт, що дозволяє досягти красивого та здорового сяйва обличчя.

  1. Корейський крем для обличчя з гіалуроновою кислотою

Щоб запечатати сироватку в глибоких шарах дерми, де вона ефективно працюватиме, використовується гіалуроновий корейський крем. Завдяки легкій формулі та знежиреній текстурі крем для обличчя з гіалуроновою кислотою з Кореї швидко вбирається, не залишає відчуття липкості та не дозволяє втрачати вологу.

  1. Корейська зволожуюча маска з гіалуроновою кислотою

Використовуватися маска з гіалуроновою кислотою з Кореї повинна не більше 2 разів на тиждень. Завдяки потужному складу з великим вмістом основного компонента, а також додаткових рослинних екстрактів, масел і кислот вона допомагає швидко привести обличчя до ладу і досягти гладкої, зволоженої, сяючої шкіри за одне застосування.

  1. Корейський зволожуючий спрей для обличчя

Це відмінний засіб, який допоможе освіжитися у спекотний день. Достатньо лише розпорошити спрей на обличчя повітряною хмаринкою, щоб відчути прохолоду. У цей же час він дарує додаткове зволоження і перешкоджає зневодненню епідермісу.

To Top