logo

Косметика з вітаміном С - Theramid - Жирна

У нашому каталозі представлена тільки найкраща корейська косметика з вітаміном С. Всі засоби мають сертифікати та 100% оригінал.
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Іспанський бренд Theramid вийшов на ринок ще у 2016 році і відтоді швидко набирав популярності. Сьогодні у складі продуктів бренду використовуються різні революційні формули з різноманіттям активних компонентів, від пептидів та гіалуронату до ретинолу. Усі складові гарантують, що косметика Theramid надасть прискорене вирішення проблем, пов'язаних з естетичними недоліками обличчя.

Особливості компанії Theramid

На сьогоднішній день фахівцями був розроблений цілий перелік ефективних та доступних засобів, спрямованих на догляд за різними типами шкіри з урахуванням усіх їх особливостей та навіть індивідуальних потреб.

Філософія бренду Theramid полягає у створенні доглядової косметики, яка відрізнялася б від решти подібної продукції на ринку, завдяки використанню натуральних та органічних компонентів замість ароматизаторів та хімії.

Таким чином, засоби бренду виділяються присутністю перевірених інгредієнтів у складі, що забезпечує вражаючий результат без агресивного впливу на шкіру. Всі продукти веганські, не містять сульфатів, при цьому косметика залишається доступною для кожного.

Більше про засоби бренду

Бажаючим купити Theramid, потрібно звернути увагу на лінійку, в якій представлено трохи більше десятка продуктів, кожен з яких вирішує певну проблему. Усього кілька формул:

  • зволоження та попередження виникнення зморшок;
  • лікування на основі вітаміну А;
  • інтенсивне живлення з вітаміном С;
  • вплив комплексу пептидів;
  • висока концентрація церамідів;
  • лікування на основі азелаїнової кислоти;
  • дбайливий догляд за областю навколо очей.

Вибрати та купити Theramid буде правильним рішенням для тих, хто піклується не лише про свою шкіру, а й якість косметики, якою користується. Фірма застосовує передові формули, які демонструють помітний позитивний ефект вже з першого застосування, повертаючи шкірі молодість та привабливе сяйво.

Сироватка з вітаміном С із Кореї

Корейська косметика з вітаміном С – найкращий вибір для шкіри, незалежно від вашого віку. Продукти з аскорбіновою кислотою у складі допомагають ефективно боротися із запаленнями, тьмяним кольором обличчя, а також відмінно справляються із зволоженням, живленням та усуненням дрібних зморшок. Одним з найпопулярніших і найдієвіших продуктів у даній категорії є сироватка для обличчя з вітаміном С із Кореї.

Сироватка з вітаміном С із Кореї

Важливою функцією аскорбінової кислоти вважається здатність захищати шкірний покрив від згубної дії ультрафіолетового проміння, тому вона дуже корисна влітку. Сироватка або крем із вітаміном С із Кореї допомагає епідермісу оновлюватися, перешкоджає утворенню пігментних плям, а також заспокоює шкірний покрив після тривалого перебування під сонцем. Це також потужний антиоксидант, який виводить вільні радикали, робить шкіру більш еластичною та підтягнутою.

Як працює корейська сироватка для обличчя із вітаміном С?

В організмі вітамін С самостійно не синтезується, проте саме він життєво необхідний здоров'ю людини. Поповнювати його потрібно з інших джерел. Максимальна його концентрація міститься саме у верхніх шарах дерми, тому корейська косметика з вітаміном С рекомендується багатьма косметологами. Корейська вітамінна сироватка має велику користь для шкіри:

  • Активізує синтез колагену – цей білок відповідає за еластичність дерми, а отже, за її красу та молодість. Особливо корисний вітамін С у корейській косметиці для вікової шкіри;
  • Посилює дію захисних засобів від сонця – активний компонент допомагає захиститися від шкідливих ультрафіолетових променів;
  • Надає сяючий здоровий вигляд – у комплексі з вітаміном Е такі продукти значно покращують та вдосконалюють зовнішній вигляд шкіри;
  • Знижує прояви пігментації – сироватка вітамін С із Кореї за рахунок активної кислоти допомагає помітно освітлити пігментні плями;
  • Допомагає утримувати вологу – завдяки глибокому зволоженню обличчя виглядає більш гладким, рівним та здоровим;
  • Надає протизапальну дію – використовуючи корейський крем із вітаміном С або сироватку, можна значно покращити стан проблемної шкіри. Такі продукти освітлюють сліди постакне та допомагають погасити вогнища запалення (але їх не можна наносити на відкриті ранки).

Вже зараз ви можете купити найкращу корейську косметику з аскорбіновою кислотою в інтернет-магазині New-Skin.

To Top