logo
Немає у наявності
Артикул
CDB-DC

Крем для жирної шкіри Cos De Baha Drying Cream

Крем для жирної шкіри Cos De Baha Drying Cream 1 5 5 1
Special Price 705,00 ₴ Regular Price 995,00 ₴
Об’єм
45 мл.

З цим товаром зазвичай купують

"Ні" жирному блиску!

Ті, хто випробував на власній шкірі проблеми сальності, неправильної роботи залоз, розширених пор і висипань у найневідповідніший момент можуть видихнути з полегшенням та відновити правильний ліпідний обмін з унікальним за своїми властивостями корейським кремом для жирної шкіри Cos De Baha Drying Cream. Цей продукт миттєво поглинає себум, залишаючи свіжу, чисту дерму, що дихає здоров'ям. При цьому він не залишає липкість, не пересушує і не забирає вологу – всі клітини епітелію повноцінно функціонують, але вироблення себуму знаходиться під строгим контролем. І відбувається ефект не за рахунок силіконів та парабенів, які створюють непроникну матову плівку, а шляхом дії органічних компонентів, підібраних під проблемну шкіру.

Лецитинове щастя

Лецитин – це будівельник, і захисник клітин, і провідник корисних речовин. Він одним дотиком розчиняє ліпідні скупчення і служить емульгатором – тому крем для жирної шкіри Cos De Baha Drying Cream такий легкий і повітряний, як корисний десерт для Вашої шкіри. У формулі продукту немає спирту — адже сенс не в тому, щоб підсушити запалені ділянки, а знизити концентрацію бактерій, відновити мікрофлору в матриксі та погасити першоджерело.

Замість води в основі крему для жирної шкіри Cos De Baha Drying Cream використовували алое віра, як додатковий антисептик та регенеруючий агент. Вітамін B3 вирівнює тон і надає бархатистість, відмінно загоює сліди від висипу вугрів, акне і мікротравми. Силу і відпочивший зовнішній вигляд надає кофеїн, тонізуючи і прискорюючи обмінні процеси в клітинах. Останній штрих в ідеальному образі додасть алантоїн – він дарує здоровий колір обличчя, повертає пружність та свіжість. Можна наносити як останній етап догляду перед сном, як основу під тонер або тональний засіб.

Сезон розпродажів відкритий!

На собі не можна економити – це аксіома. Але щоб професійний догляд був доступний кожній, Ви можете купити крем для жирної шкіри Cos De Baha Drying Cream у мультибрендовому магазині корейської косметики New Skin зі знижкою та доставкою по Києву та Україні. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб радувати новинками та ТОПовими засобами наших улюблених клієнтів щодня!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
45 мл.
Призначення
Догляд обличчям
To Top