logo
Немає у наявності
Артикул
MP-ATCBC

Заспокійливий бар'єрний крем Medi-Peel Algo-Tox Calming Barrier Cream

Заспокійливий бар'єрний крем Medi-Peel Algo-Tox Calming Barrier Cream 4 5 5 1
Крем виступає в ролі антиоксиданту та сприяє самовідновленню пошкоджених клітин. Після застосування шкірний покрив стає сяючим, свіжим та здоровим, контур обличчя виглядає підтягнутим, а шкіра стає еластичною та пружною.
Special Price 779,00 ₴ Regular Price 1 241,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Medi-Peel Algo-Tox Calming Barrier Cream покращує природний захист епідермісу, має заспокійливу властивість і сприяє вирівнюванню тону. За умови регулярного використання виведення токсинів відбувається значно швидше і покращується імунітет шкіри.

Корейський крем для обличчя має багатий склад діючих компонентів, завдяки чому багатогранно впливає на шкірний покрив. Завдяки екстрактам з рослинних компонентів Medi-Peel Algo-Tox Calming Barrier Cream має заспокійливу дію і позбавляє подразнень, шкіра активно насичується вологою і стає світлішою, мікрорельєф вирівнюється, а зморшки стають менш помітними. Олії, що входять до складу, запобігають випару вологи і уповільнюють процес старіння.

Азіатська центелла має заспокійливу властивість, сприяє загоєнню мікроушкоджень, поліпшенню кровообігу і бореться з вільними радикалами. Пантенол сприяє насиченню шкірного покриву поживними речовинами, робить епідерміс м'яким, усуває сухість, лущення та свербіж. Завдяки ніацинаміду прискорюється відновлення пошкоджених клітин, відбувається регулювання роботи жирових залоз, зменшуються пігментні плями, а сліди постакне стають менш помітними.

Засіб має густу і м'яку текстуру, легко лягає на шкіру і миттєво вбирається, не залишаючи жирного блиску. Косметичний продукт випускається в комплекті із спеціальною лопаткою, використовуючи яку з'являється можливість економічно витрачати крем. В магазині корейської косметики New Skin можна купити Medi-Peel Algo-Tox Calming Barrier Cream у Києві та Україні, скориставшись вигідними знижками та доставкою додому.

Застосування

Medi-Peel Algo-Tox Calming Barrier Cream необхідно нанести на обличчя, рівномірно розподілити і втирати доки крем не вбереться.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Акне, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Заспокійливе, Антиоксидантне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top