logo
В наявності
Тільки 7 залишилося
Артикул
MP-ATCIA

Заспокійлива сироватка Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule

Заспокійлива сироватка Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule 3 3.7 5 1

Космецевтика змінює світ на краще, дозволяючи в одному продукті об'єднати інноваційні запатентовані комплекси з цілющими властивостями органіки. Корейская сыворотка Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule — це унікальне поєднання натуральних рослинних компонентів та нанотехнології.

Special Price 658,00 ₴ Regular Price 918,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Суворе оформлення, що нагадує аптечні препарати, підкреслює — це професійний продукт, що володіє потужною дією і здатністю справлятися з певними дерматологічними проблемами. Світло-зелена з ароматом трав рідина має консистенцію гелю, в якому мерехтять мікрогранули, заповнені активними речовинами.

Детокс, як крок до краси!

Першорядне завдання корейської ампульної сироватки Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule — не просто очистити переповнені радикалами та продуктами розпаду клітини, а й захистити від шкідливих факторів навколишнього світу. Це і пересушене повітря, і брак сну, постійне знаходження у моніторів і екранів гаджетів, брак часу на догляд за собою і як наслідок — забитий шлаками, пил, залишками косметики дерма, що виглядає на 10 років старше.

Обов'язкова гіалуронова кислота живить усередині та зовні, миттєво зволожуючи та наповнюючи клітини вологою, сквалан необхідний для прискореної регенерації та відновлення постраждалих ділянок. Ніацинамід знімає запалення, вбиває бактерії, алантоїн пом'якшує, а кераміди стежать за щільністю та пружністю покриву. Арабіка, що тонізує і бадьорить каву, пробуджує заснули процеси оновлення і повертає гарний колір.

Веганська частина формули Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule — антиоксидантні шовковиця, виноград та гранат. Зародки пшениці — еліксир молодості, що розгладжує зморшки і стирає сліди часу з лиця. Олія карите та оливи – гаранти м'якості та неймовірного сяйва, яким може похвалитися тільки здорова шкіра.

SPA не виходячи з дому!

Преміальний догляд за собою — це те, що не може чекати особливого випадку чи настрою. Повірте, особливий випадок – це Ви самі та Ваше бажання бути красивою цілодобово. На думку чоловіків, тільки доглянута жінка привертає увагу і має особливий шарм. Такий вигляд має любов до себе. І вона стане ще помітнішою, якщо прямо зараз купити корейську сироватку Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule в інтернет-магазині New Skin! А щоб сумніви щодо необхідності покупки зникли остаточно — від нас оперативна доставка по всій області країни та Києву!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям, Заспокійливе, Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне
To Top