logo
Немає у наявності
Артикул
Pur-FGDFCm

Пінка для вмивання з центелою та зеленим чаєм Purito From Green Deep Foaming Cleanser 30ml

Агресивні миючі засоби та жорстка вода негативно відбиваються на шкірі, руйнуючи захисний шар та змінюючи рівень ph — особливо гостро реагує чутлива дерма, для якої потрібно підбирати особливо дбайливий догляд. Оцінити якість і перевірити сумісність засобу для вмивання допоможе міні-версія пінки для обличчя з азіатською центеллою Purito From Green Deep Foaming Cleanser 30ml.

Special Price 149,00 ₴ Regular Price 280,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

За традицією, корейський бренд використовує у складі багато компонентів, натуральних та ферментованих, що діють комплексно та максимально делікатно, щоб процедура приносила позитивний ефект та задоволення.

Складна формула – запорука результату

Цього разу виробники максимально полегшили консистенцію Purito From Green Deep Foaming Cleanser, яка перетворюється при змішуванні з водою на повітряну міхурову масу, миттєво розподіляється по шкірі, віддаючи всю користь і змивається водою, не залишаючи жирної або липкої плівки.

Обличчя виглядає підтягнутим і відпочившим навіть без косметики, помітно вирівнюється мікрорельєф і тон. Цю чистоту можна оцінити візуально, а якщо торкнутися — пальці відчують пружну, гладку шкіру без ознак сухості, лущення або жирного блиску.

Крімоподібна пінка-мініатюра Purito From Green Deep Foaming Cleanser 30ml об'єднала в собі цінні екстракти – центелла вбиває бактерії і зменшує вогнища запалень, лимонна кислота працює як відлущуючий пілінг з ефектом шліфування, зелений чай — відомий антиоксидант і антисептик, лакриця загоює і регенерує, зміцнюючи стінки судин, азіатський базилік (перила) — антивіковий компонент, що підтягує овал і тонізує втомлену дерму.

Якість – це МИ!

Бажаний ефект досягається за дотримання двох факторів — оригінальність продукту та регулярне використання. Магазин брендової косметики New Skin гарантує оригінальність очищувальної корейської пінки для вмивання Purito From Green Deep Foaming Cleanser 30ml та дарує безкоштовну доставку при замовленні від 2000 гривень по всій Україні!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
30 мл.
Призначення
Очищення
To Top