logo
Немає у наявності
Артикул
IUN-CMCF

М'яка очищаюча пінка з центелою IUNIK Centella Mild Cleansing Foam

Забути про "ефект маски", пергаментну сухість дерми в тандемі з очищенням та комплексною турботою Вам допоможе корейська пінка для вмивання iUNIK Centella Mild Cleansing Foam.

Special Price 399,00 ₴ Regular Price 799,00 ₴
Об’єм
120 мл.

Невагома піна при контакті зі шкірою перетворюється на мільйони наповнених киснем бульбашок, делікатно осідає на шкіру і надає лікувальний, відновлювальний та зволожуючий ефект. Матрикс більше не страждає від спраги, не реагує на жорсткість води під час вмивання, прокидаються регенераційні процеси, а клітини вбирають силу органічних компонентів. Шкіра звільняється від нічного вироблення сальних залоз, пори розкриваються і починають "дихати", виштовхуючи із себе забруднення.

Склад, який може все!

У цьому унікальність бренду — концепцією стали простота формул, максимальна натуральність та беззаперечний результат. Відступивши перед експериментальними синтетичними агентами, компанія обрала органіку в пріоритеті і ще не помилилася. Адже в мусовій піні для вмивання iUNIK Centella Mild Cleansing Foam кожний агент працює. Не борючись за головну роль, інгредієнти відповідають за свою ділянку, від чого ефект виправдовує заявлений.

Склад поділений на дві частини — у першій зібраний концентрат центели азіатської, особливо цінної для проблемної шкіри своїми затягуючими мікротравми і запалення, знезаражуючими і седативними властивостями. Ромашка заспокоює, зупиняє запалення, бореться з висипом вугрів, підшкірними висипаннями. Детокс рослина портулак руйнує ланцюжок радикалів, очищає матрикс від токсинів, радіації, чинить опір фотостарінню. Легкий освітлювальний пілінг надає добавка з рисових висівків, запускає кровообіг, виявляючи профілактику куперозу. Лакричник зменшує набряки, наводить шкіру в тонус, стежить за рівнем вологи. Пінк для вмивання iUNIK Centella Mild Cleansing Foam знижує реактивність шкіри, покриваючи тонкою вуаллю і вирівнюючи Ph до потрібного, комфортного дерми рівня.

Не розкіш, а потреба!

Ще на етапі очищення шкіра розуміє, люблять її чи ні. Вдихнувши в неї енергію з ранку, будьте певні, що вона порадує Вас своїм станом та ввечері. Підготовлена, доглянута дерма не примхлива, лояльніше ставиться до декоративної косметики, вміє захищати себе від негативу навколишнього світу. Якщо Ви не знаєте, де її купити, то на babble-пінку для вмивання iUNIK Centella Mild Cleansing Foam в інтернет-магазині New Skin зараз акція! І для Вашої зручності – від нас точна доставка по Києву та Україні без обмежень!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
120 мл.
Призначення
Очищення
To Top