logo
Немає у наявності
Артикул
Lan-LSMAL

Нічна маска для губ Laneige Lip Sleeping Mask Apple Lime

Забудьте про обвітрені тріски губки, які не реанімують стандартні засоби класу мас-маркет. А от корейська маска для губ Laneige Lip Sleeping Mask Apple Lime робить фурор не на словах, а за фактом!

Special Price 559,00 ₴ Regular Price 790,00 ₴
Об’єм
20 мл.

Посилена формула запатентованої технології для пом'якшення та зволоження з пролонгованою дією. Якщо використовувати її як профілактику, то досягти ідеально гладких, пружних і з рівним кольором губ можна всього за тиждень застосування!

Почуття комфорту огортає відразу після нанесення, а після вбирання розгладжуються зморшки, сходить лущення і навіть болючі скоринки. Задоволення приносить не тільки естетика використання за допомогою пластикової лопатки, але й ніжна масляниста текстура з яскравим ароматом яблука та лайма. На губах засіб тане, пластифікується і не тече, а поглинається, формуючи легкий, але міцний захисний бар'єр.

Ніжні чудеса

Цей популярний південнокорейський бренд є особливо цінним тим, що використовує свої власні технології, розроблені штатом фахівців. Цим зумовлено точну відповідність результату заявленому опису, і бренд насправді виконує всі обіцянки і навіть більше! Цитрусово-яблучна розкіш аромату і дбайливий скрабуючий ефект Laneige Lip Sleeping Mask Apple Lime дозволяє за ніч залікувати тріщини, розм'якшити обвітрені скоринки і зробити поверхню губ атласною, рівною та пружною.

Антиоксидантна робота ягід годжі не дозволить шкідливим навколишнім факторам заподіяти дискомфорт, бета-глюкан нейтралізує вільні радикали і шкоду, завдану косметикою, а масло ши відновлює, пом'якшує, омолоджує і виділяє контур, візуально створюючи спокусливий об'єм. Вечірня примула – седативний агент, що прискорює загоєння і знімає прояви сверблячки та запальних процесів. Для зручності в коробці Laneige Lip Sleeping Mask Apple Lime силіконовий аплікатор.

Ми поганого не порадимо!

Чому ми так впевнені в якості продукції і що Ви будете в повному захваті? Тому що у нас особливий принцип роботи — кожен засіб ми перевіряємо на собі, а наші експерти оцінюють, ретельно перевіряють терміни та відбирають постачальників! Оцінивши всі переваги, ми пропонуємо купити в інтернет-магазині корейської косметики New Skin відновлюючу за ніч маску Laneige Lip Sleeping Mask Apple Lime зі знижкою та безкоштовною доставкою від 2000 гривень по всіх областях України!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Вирішує проблему
Сухість, Лущення
Тип засобу
маска для губ
Об'єм
20 мл.
Призначення
Зволоження
To Top