logo
Немає у наявності
Артикул
TL-ERC

Нічна сироватка для шкіри навколо очей Transparent Lab Eye Repair Complex

Transparent Lab Eye Repair Complex – це потужна сироватка під очі, яка ефективно бореться із процесами природного старіння шкіри. Зволожує, робить зморшки та заломи менш помітними. За умови постійного застосування виявиться накопичувальний ефект у вигляді освітлення пігментних плям, усунення набряклості та слідів стресу.
Special Price 862,00 ₴ Regular Price 1 047,00 ₴
Об’єм
15 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Як результат – гладка, підтягнута та сяюча шкіра. Засіб має приємну консистенцію і легко вбирається, без неприємних відчуттів.

Компоненти для формули продукту

При створенні Transparent Lab Eye Repair Complex були задіяні такі компоненти:

  • Гальмує природне старіння, усуває плями під очима.
  • Інкапсульований вітамін С. Проникає глибоко в тканини, стимулює вироблення натуральних колагенових волокон, сприяє підтримці тонкої шкіри під очима в тонусі, запобігає ранньому старінню, бореться з пігментними плямами та постакне.
  • Ніацинамід. Захищає від раннього в'янення, посилює шкірний імунітет і береже від шкідливого впливу негативних факторів ззовні, бореться з пігментацією, покращує колір обличчя.
  • Ретинол. Допомагає відновлювати тканини, сприяє виробленню колагенових волокон, прискорює загоєння ран.

Як користуватися і де купити

Після вмивання та тонізування сироватку Transparent Lab Eye Repair Complex необхідно нанести на шкіру. Достатньо буде лише кілька крапель. Їх можна капнути відразу на обличчя або в долоні, а потім розподілити м'якими поплескуваннями до повноцінного вбирання. Після цього рекомендується «закрити» засіб зволожуючим кремом.

В магазині косметики NewSkin можна купити Transparent Lab Eye Repair Complex в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Іспанія
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Темні кола під очима
Тип засобу
сироватка для шкіри навколо очей
Об'єм
15 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top