logo
Немає у наявності
Артикул
PY-BTRMP

Омолоджуюча тканинна маска з комбучкою Pyunkang Yul Black Tea Revitalizing Mask Pack

Special Price 89,00 ₴ Regular Price 149,00 ₴
Об’єм
1 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Знайти справді якісну косметику не так просто, як здається, проте є виробники та бренди, які працюють не перше десятиліття і добре себе зарекомендували. Одним із найпопулярніших виробників косметичних засобів є корейські бренди. Корейські косметичні засоби відрізняються тим, що вони не тільки усуває дефекти шкіри і покращує її регенерацію, але й має противікові властивості. Багато в чому саме завдяки тому, що корейські жінки застосовують таку косметику, більшість з них не виглядають на свій вік, а багато хто з них виглядає набагато молодшим за свої роки.

Особливим попитом користуються тканинні корейські маски. В магазині корейської косметики New Skin можна купити Pyunkang Yul Black Tea Revitalizing Mask Pack у Києві та Україні. Цей косметичний засіб корейського виробництва сьогодні дуже популярний, що не дивно, адже у нього безліч переваг.

Переваги тканинної маски

Затребуваність Pyunkang Yul Black Tea Revitalizing Mask Pack пояснюється цілим спектром унікальних властивостей:

  • Інноваційний склад просочення виробу омолоджує та регенерує епітелій;
  • Вона має зволожуючий ефект і живить;
  • Вона покращує пружні властивості епітелію;
  • Вона знижує видимість зморшок, у тому числі й мімічних;
  • Маска згладжує тон, крім того, вона заспокоює завдяки наявності рослинних екстрактів.

Унікальний ефект Pyunkang Yul Black Tea Revitalizing Mask Pack досягається завдяки особливому складу екстракту просочення, це такі речовини та мікроелементи, як: березовий сік, комбуча, ніацинамід, аденозин та пептиди.

Серед переваг також можна відзначити гіпоалергенність, прийнятну ціну та застосування виключно натуральних елементів. Pyunkang Yul Black Tea Revitalizing Mask Pack – це унікальні сучасні технології виробництва, останні досягнення косметичної промисловості, у поєднанні європейськими та східними традиціями.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям
To Top