logo
Немає у наявності
Артикул
MP-GMCK

Омолоджуючий набір проти пігментації Medi-Peel Glutathione Multi Care Kit

Омолоджуючий набір проти пігментації Medi-Peel Glutathione Multi Care Kit 3 5 5 1
Освітлення ділянок відбувається під впливом унікальної розробки корейських вчених – формули, що відбілює, вміє не просто маскувати проблему зовні, але і знаходити першопричину, усуваючи її зсередини дерми.
Special Price 1 359,00 ₴ Regular Price 1 799,00 ₴
Об’єм
30/50/30/30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Скажи недосконалості "ні"

Найстрашніший ворог жіночої краси, з яким можна зіткнутися у будь-якому віці як через генетичну схильність, збій у роботі гормональної системи та фізіологічного старіння, так і через неправильно підібраний догляд — коричневі, нерівномірні пігментні плями. З ними треба боротися - а як, розкаже комплекс anti-age засобів з ефектом освітлення Medi Peel Glutathione Multi Care Kit.

Починаємо перетворення

Процедура проходить поетапно - чотири засоби з набору зроблять справжнє диво і на Ваших очах станеться перетворення. Перший крок – це ідеальна чистота та усунення залишків ліпідних відкладень, омертвілих клітин та зовнішніх забруднень за допомогою тонера. Він освіжить та підготує шкіру до проникнення необхідних активних речовин. Наступний продукт із антипігментаційного комплексу Меді Піл Glutathione Multi Care Kit — емульсія з концентратом глутатіону у складі. Служить антиоксидантом, виводячи шкідливі радикали з глибоких підшкірних шарів, приводить у норму кількість меланіну і налаштовує достатню вироблення "вартових молодості та краси" – еластану та колагену.

Передостанній етап у корейському б'юті-боксі Medi-Peel Glutathione Multi Care Kit — концентрована сироватка надає ефект шліфування, даруючи гладкість, матовість, відсутність сухості та почервоніння. Ідеальний тон, здоровий колір та підтягнутий тургор – казка, яка стає дійсністю під впливом активних компонентів. І останнє — невагомий крем, що тане, що закріплює ефект, що запобігає посиленню інтенсивності забарвлення старих плям і появі нових.

Обирайте оригінальну продукцію.

Жінка зобов'язана сяяти — у цьому її призначення, її сила й мотивація стає краще з кожним днем. І щоб прийти до нової, досконалої версії себе Ви можете купити омолоджуючий набір Medi-Peel Glutathione Multi Care Kit в інтернет-магазині New Skin у Києві з доставкою по всіх містах України.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Нерівний рельєф, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість
Тип засобу
набір косметики
Об'єм
30/50/30/30 мл.
Призначення
Антивікове, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top