logo
В наявності
Тільки 6 залишилося
Артикул
Man-GWVT

Освітлюючий вітамінний тонер із галактомісісом Manyo Galac Whitening Vita Toner

Мультивітамінний Manyo Galac Whitening Vita Toner – активний помічник для тьмяної вікової шкіри, що втратила природний блиск. Антиоксидантний продукт сприяє покращенню кольору обличчя та загальному оживленню шкіри.

Special Price 999,00 ₴ Regular Price 1 450,00 ₴
Об’єм
210 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Омертвілі клітини м'яко відлущуються без особливих зусиль, а пори звужуються, перешкоджаючи передчасному випаровуванню вологи.

Корейська косметика від пігментних плям загалом і Manyo Galac Whitening Vita Toner зокрема – подарують шкірі свіжий сяючий та відпочивший вигляд. Легка текстура глибоко поглинається, не залишаючи на шкірі липкості.

Активні компоненти складу

Формула тоніка Manyo Galac Whitening Vita Toner має такі складові:

  1. Відвар обліпихи – поживна речовина, пом'якшує шкіру, розгладжує зморшки, надає дермі гладкості та пружності, висвітлює пігментні плями.
  2. Вітамін В3 – знімає почервоніння та запалення, уповільнює природне в'янення шкіри, покращує еластичність тканин, контролює вироблення себуму та звужує пори.
  3. Вітаміни С, Е – стимулюють вироблення колагену, захищають шкіру від впливу сонячних променів, зберігають її м'якість, надають антиоксидантну дію.
  4. Галактомісіс – відновлює тканини на клітинному рівні, стабілізує мікроциркуляцію крові, покращує обмінні процеси, вирівнює колір обличчя.
  5. Олія цедри апельсина – розрівнює зморшки, покращує стан млявої чи проблемної шкіри.
  6. Пантенол – заспокоює почервоніння, знижує лущення.
  7. Екстракт базиліка – очищує та звужує пори, запобігає виникненню чорних крапок.

Як користуватися продуктом

Деяку кількість тоніка слід розподілити в долонях і м'яко нанести на обличчя, прикладаючи долоні до нього, без хлопків або масажних жестів. Все, що потрібно – це дочекатися повного вбирання засобу. Підходить і для ранкового, і для вечірнього повсякденного догляду.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Manyo Galac Whitening Vita Toner в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Відновлення мікробіома, Купероз
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
210 мл.
Призначення
Зволоження, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top