logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-HALpHCF

Пінка для вмивання Isntree Hyaluronic Acid Low pH Cleansing Foam

Очищення шкіри має бути не тільки регулярним, а й ефективним. Не кожен засіб може витягнути накопичені у порах забруднення, себум, пил та продукти забруднень, отримані з довкілля. Змити макіяж не означає зробити дерму чистою, навіть якщо зовні вона саме так і виглядає. Проблема захована набагато глибше, і пінка для вмивання з Кореї Isntree Hyaluronic Acid Low pH Cleansing Foam здатна її вирішити.

Special Price 739,00 ₴ Regular Price 1 239,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Total cleaning

Цей бренд взяв орієнтир на створення якісних натуральних складів, і навіть найпримхливіша шкіра прийме такий догляд з подякою. А з урахуванням якості води, від якої шкіра і так страждає щодня, така пінка необхідна для регулювання рівня PH і запобігання сухості та лущенню.

Органіка на варті краси

Повітряний мус Isntree Hyaluronic Acid Low pH Cleansing Foam виконує не тільки роль міцелярної води для зняття макіяжу, а й безпечного пілінгу, розчиняючи під час контакту зі шкірою відмерлі клітини, що заважають повноцінній регенерації та швидшому оновленню. Друга за важливістю властивість засобу – глибоке зволоження шкірного покриву. За це відповідають 8 видів гіалуронової кислоти, здатні не тільки заповнити дефіцит вологи, а й утримати її усередині, створюючи запас на екстрений випадок. Комплекс церамідів підвищує щільність мантії, збільшуючи захисні властивості, вирівнюючи тон і розгладжуючи дрібні зморшки. Седативний ефект пантенолу зніме подразнення та почервоніння, подарує легкий ефект, що охолоджує. Необхідні для краси та молодості шкіри амінокислоти наповнюють енергією, запобігають віковим змінам і не дозволяють втрачати пружність.

Рослинні компоненти у формулі Isntree Hyaluronic Acid Low pH Cleansing Foam працюють за рахунок своїх природних властивостей. Центелла азіатська - багатофункціональний антибіотик, що прибирає запалення, зайву сальність та акне. Ламінарія покращує циркуляцію крові, допомагаючи проникати корисним елементам все глибше, відмінно справляється з набряклістю та проявами куперозу.

Бути красивою – треба!

Наша команда знає, що кожна жінка прекрасна, але ми можемо зробити її ідеальною! Правильно підібраний догляд – Ваш особистий внесок у своє майбутнє, щоб шкіра обличчя була ідеальною без фільтрів і макіяжу! Подбайте про її чистоту, а ми з радістю допоможемо! Купити пінку Isntree Hyaluronic Acid Low pH Cleansing Foam в інтернет-магазині New Skin просто та вигідно! Декілька кліків — і Ваш товар у кошику! Ну а наше завдання – доставити його по всій Україні та місту Києву, щоб кожен наш клієнт залишився щасливим!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення
To Top